Burdan piyasa yapıcılara sesleniyorum..
Derhal Altını yukarı çıkartın!!!
Sn boymatlı pozisyonunu kar ile kapatsın Selim bey de beklediği short pozisyonunu açsın.. Arkadaşlarımı üzmeyin..
Yakarım vallahi bu piyasayı..
(Ünlem de koydum çok ciddiyim)

Burdan piyasa yapıcılara sesleniyorum..
Derhal Altını yukarı çıkartın!!!
Sn boymatlı pozisyonunu kar ile kapatsın Selim bey de beklediği short pozisyonunu açsın.. Arkadaşlarımı üzmeyin..
Yakarım vallahi bu piyasayı..
(Ünlem de koydum çok ciddiyim)

Bu bitti..
Biraz vasat gibi gelebilir ama ciddi bir konu işlenmiş.. Gelecekte yapay zeka tarafından kontrol altında tutulacağımız..
Nasıl olurdu?
Mesela dronlar tarafından sürekli izlenmek.. Güvenlik amaçlı olduğu söyleniyor.. Gerçekten de öyle.. Hiç suç işlenmiyor.. İşleyenler anında ifşa ediliyor çünkü.. İnsanlar kapısı penceresi açık yatabiliyor, ya da ortalık yerde çantasını bırakabiliyorlar.. Çok güvenli bir ortam.. Çünkü herşey kayıt altında..
Ama insanın içinde hep bir kötü yan var.. O yanını iyice baskılaması patlamaya neden olabilir.. Ki bir şehir kabul etmiş yapay zekanın kontrolünü başka bir şehir istememiş.. İnsanlar güvenli bölgeden diğer alana geçiş yaparak içindeki bu dürtüleri giderebiliyorlar.. Mesela diğer tarafa geçip içindeki şiddet duygusunu kimsesiz birini döverek gideriyor bir şirket yetklisi
Kurallar iyidir.. Ama arada sapıtmak da denge getirir hayata.. Çok sıkı kontrol insanı doğallıktan çıkartır..
Güzeldi beğendim![]()

Dizide ilgimi çeken şey ise.. Hep bir açık olduğu.. Yapay zeka bile olsa..
Hiçbir şey mükemmel değil hayatta.. İnsana dair olan yani.. Ya da insan zekasından çıkmış olan.. Bu çok güzel işte..
İnsan zekasına hayranım bu arada![]()

Görüşürüz![]()
Parayı 1920'lerden etf'e basmayı planlıyorum, aşağı bir tur daha bekliyorum yani.
Benm durum iyi gibi. Pencere kenarındayım önümde de soba yanıyor, tuzum kuru valla..

Yer İmleri