Artan

156,20 10 15:03
38,72 10 15:04
145,20 10 14:52
114,70 9.97 15:03
9,83 9.96 15:04
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:03
14,64 -9.96 15:04
29,00 -6.45 15:03
27,56 -5.94 15:04
68,96 -4.99 15:04
Azalan Hisseler

İşlem

7.802.416.993,25 15:04
5.885.257.421,30 15:04
4.648.438.772,14 15:04
4.351.450.758,05 15:04
4.324.728.723,90 15:04
Tüm Hisseler
Sayfa 65/645 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5251 madde; 513 - 520 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

RSİ STOS ekranın dısına cıkacak tepk tepki diye bağırıyor 5kademede mala bağladılar hısseyi o yeşil dairelere ne zaman cıkaracaklar bakalım...
     Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Hocam ben o doktora gıderım 2gunde %10 dusmus bızım yatırımcı 7.50den 780den mal alırken korkmaz elı tıtremez

ama 6.85 den ak alırken elı tıtrer korkar alamaz...

Mal alırken kazanılır satarken değil... Tabı ben vurkaccıyım en fazla 10kademe gırer stoplarım

stoplamasan ne olacak 680den ak benım ıcın ucuzdur...
    Arkadaşlar buraya 1gun mısafır olarak geldık amacımız sabah burayı okuyan varsa korkuyla malını en dıpten vermesın
    ındıkatörlet tepki diye bağırıyor dıye yazdık ama kımseyı de yanıltmayalım...
    Amaç tepkiyi yakalamaktı su havada bedelli haberıne rağmen 20kademecıkte depti..
    6.96 üzerinde kaldıkca da devamı gelir....

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar buraya 1gun mısafır olarak geldık amacımız sabah burayı okuyan varsa korkuyla malını en dıpten vermesın
    ındıkatörlet tepki diye bağırıyor dıye yazdık ama kımseyı de yanıltmayalım...
    Amaç tepkiyi yakalamaktı su havada bedelli haberıne rağmen 20kademecıkte depti..
    6.96 üzerinde kaldıkca da devamı gelir....
    üstad seni takip etmek keyifli . günlük % 1 missss ... bana yetiyor . üstü olursa bal kaymak yıllardır birçok sattığım kağıt uçtu ama hiç arkama bakmadım . ha anlık insan kötü oluyor mu tabi ki oluyor ama ben günlüğe bakıyorum . çok yüksekten aldığın kağıdı yıllarca taşımak ta var . burada birçok arkadaşımız bundan dertli . herkese bol kazançlar .
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

3. RSİ STOS ekranın dısına cıkacak tepk tepki diye bağırıyor 5kademede mala bağladılar hısseyi o yeşil dairelere ne zaman cıkaracaklar bakalım...

4. Şimdi elimde 1200 lot var. Bedelliye katılmak için ne kadar vereceğim. Hesabı nasıl yapılıyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

5.  Alıntı Originally Posted by ozgode Yazıyı Oku
    Şimdi elimde 1200 lot var. Bedelliye katılmak için ne kadar vereceğim. Hesabı nasıl yapılıyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    %30 bedelli demek lotun %30 artacak demek...
    1200*0,3=400 yeni lotun olacak...
    Toplamda ise 1200+400=1600 lotun olacak...(bedelliye katılırsan)

400 lot içinde 400x2,5 tl=1000 tl istiyor Sabancılar senden...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    %30 bedelli demek lotun %30 artacak demek...
    1200*0,3=400 yeni lotun olacak...
    Toplamda ise 1200+400=1600 lotun olacak...(bedelliye katılırsan)

400 lot içinde 400x2,5 tl=1000 tl istiyor Sabancılar senden...

saygılar/başarılar
    SN Tengri Han teşekkürler..
    Bızım mılletımız bedelliyi neden sevmez ya da neden bu kadar korkar tek sebep cebınden para cıkacak olması mı...

Uzun vade yatırımcıysan sermaye gucleneceği ıcın uzun vade daha olumlu değil midir aslında hep kısa sureli baktığımız

ıcın mı.. Bu haberın karsılığı %10 eksı olmalı mıydı sızce dunki dususude ekleyerek yazdım...

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    SN Tengri Han teşekkürler..
    Bızım mılletımız bedelliyi neden sevmez ya da neden bu kadar korkar tek sebep cebınden para cıkacak olması mı...

Uzun vade yatırımcıysan sermaye gucleneceği ıcın uzun vade daha olumlu değil midir aslında hep kısa sureli baktığımız

ıcın mı.. Bu haberın karsılığı %10 eksı olmalı mıydı sızce dunki dususude ekleyerek yazdım...
    Ben bedellilere tümden karşı biri değilim
    Bu konuda Toptancı önyargılarım yok....

Bedelliden bedelliye değişir....
    Bir sanai şirketi,son model makinalar alıp üretimini ve verimliliğini arttırıp,dolayısıyla ciro ve karını arttırmak istiyorsa bu bedelli iyi birşeydir...
    Veya bir sanaii şirketi fabrikasını büyütmek için bedelli sermaye arttırımı yapıyorsa neden kötü olsun?
    Bir banka yetersiz sermayesini arttırarak,ulaşamadığı belki çiftçilere,belki esnafa kredi vermek için bedelli sermaye arttırımı yapıyorsa bu neden kötü birşey olsun ki?
    O kesimlerede ulaşacak cirosu artacak karı artacaktır...

Ammaaaa sportiflerde bedelli sermaye arttırımı dipsiz kuyudur....(sportiflerde çok küfür yedim bu yüzden...)
    Veya çakal patronun yapacağı,nerede harcanacağı belli olmayan bedelli sermaye arttırımından uzak durmak gerekir...
    Veya çok zor durumdaki enerji şirketlerinde borcu döndürsün diyeveya borcun faizini ödesin diye ben bedelliye ortak olmam
    Benim görüşlerim böyle...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben bedellilere tümden karşı biri değilim
    Bu konuda Toptancı önyargılarım yok....

Bedelliden bedelliye değişir....
    Bir sanai şirketi,son model makinalar alıp üretimini ve verimliliğini arttırıp,dolayısıyla ciro ve karını arttırmak istiyorsa bu bedelli iyi birşeydir...
    Veya bir sanaii şirketi fabrikasını büyütmek için bedelli sermaye arttırımı yapıyorsa neden kötü olsun?
    Bir banka yetersiz sermayesini arttırarak,ulaşamadığı belki çiftçilere,belki esnafa kredi vermek için bedelli sermaye arttırımı yapıyorsa bu neden kötü birşey olsun ki?
    O kesimlerede ulaşacak cirosu artacak karı artacaktır...

Ammaaaa sportiflerde bedelli sermaye arttırımı dipsiz kuyudur....(sportiflerde çok küfür yedim bu yüzden...)
    Veya çakal patronun yapacağı,nerede harcanacağı belli olmayan bedelli sermaye arttırımından uzak durmak gerekir...
    Veya çok zor durumdaki enerji şirketinde borcu döndürsün diye ve/veya borcun faizini ödesin diye ben bedelliye ortak olmam
    Benim görüşlerim böyle...

saygılar/başarılar
    Şahnıza yönelik değil genel olarak milletce bedelli önyargısına öcü algılanmasına karsı yazdım fıkırlerınız ıcın tesekkur ederım...
    Sabah tepkiye oynamak ıcın aldım normalde 7.00 gecılse 7.19a kadar deper dıye atladık ama 14kademe beklediğim bir
    tepki olmadı.. Bakalım hala umudum var ama garan dususte akı yakalamaya calısıyor...
    Sıradaki kurban benmıyım endısesı önce assolist sonra diğer bankalara yayılacağa benzer..
    Bankalardan cıkan para da muhtemelen sanayılere gider...

Bu arada selam sevgı saygı bızden

Sayfa 65/645 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •