Sayfa 651/1002 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Tunç Soyer
    @tuncsoyer
    ·
    23s
    Gündemdeki konuya yönelik şahsıma eleştirilerin geldiğini görüyorum.

Açık sınır politikası ile ülke sınırlarımız yok sayılıyor ve milyonlarca insan sınırlarımızdan giriyor.

Benim görevim ise İzmir'de toplumsal barışı korumak ve her insana eşit hizmet vermeye devam etmektir.
    Tunç Soyer
    @tuncsoyer

Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi sudan, hizmetten, güvenlikten yoksun bırakmam, bırakamam. Bu her şeyden önce uygulanan yanlış politikalara değil, insanlığa kesilen bir ceza olur.

Yönetememenin sonucu olarak da görsek masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz.
    Klasik Ulusalcı CHP'li budur abi...Bolu'lu Tanju ülkücü...Her şey ortada...
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Taksi ihtiyacı vardır. Geçen sene 6000 yeni taksi trafiğe çıkacaktı,beceremedi. Bu sene 1000 taksi pazarlığı yapılıyor. Başkansan yapacaksın.
    Bu hafta hanıma taksi lazım oldu, durak taksileri fazla istedikleri için İstanbul içi git-gel + 1 saat bekleme süresi için 200 liraya anlaştık. Benim görüştüğüm şahıs meğer korsan taksi sanal durak sahibiymiş. Sadece ayarladıkları şahısları araçlarıyla müşterilerine taksi hizmeti için gönderip komisyonunu alıyormuş. Hatta adamın WhatsApp durumunda da araçlarıyla taksici olarak çalışacak kişiler aranıyor ilanı vardı. Demek korsan taksiye talep çok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yangın Titanic Otel'e sıçramış.

Yangınları pkknın çıkardığı iddia ediliyor.

https://twitter.com/hashtag/PKKyakt%...=hashtag_click
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...basladi/253460

Daha önce yanan bir arazi üzerine inşa edildi idi zaten..
    Şimdi yanarsa üzülürmüyüm..Walla üzülmem be..
    Sizi bilmem de..

Hangi PKK yetkilisi açıklama yapmış da üstlenmiş..?? Var mı bişi?

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu hafta hanıma taksi lazım oldu, durak taksileri fazla istedikleri için İstanbul içi git-gel + 1 saat bekleme süresi için 200 liraya anlaştık. Benim görüştüğüm şahıs meğer korsan taksi sanal durak sahibiymiş. Sadece ayarladıkları şahısları araçlarıyla müşterilerine taksi hizmeti için gönderip komisyonunu alıyormuş. Hatta adamın WhatsApp durumunda da araçlarıyla taksici olarak çalışacak kişiler aranıyor ilanı vardı. Demek korsan taksiye talep çok.
    ))))))))))))))))))) Alenen bu kadar nasıl oluyor abi? Cezası yok mu bunun? Ben hiç kullanmadım, sitelerde broşür bastırıp posta kutularına atıyorlar.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...basladi/253460

Daha önce yanan bir arazi üzerine inşa edildi idi zaten..
    Şimdi yanarsa üzülürmüyüm..Walla üzülmem be..
    Sizi bilmem de..

Hangi PKK yetkilisi açıklama yapmış da üstlenmiş..?? Var mı bişi?
    Ben de onu takip etmeye çalışıyorum. Daha yetkili bir pkklının üstlendiğini okumadım.
    @erefefik

6. Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    ·
    25sn
    Balıkesir Valiliği, mesire yerleri ve tabiat parklarının dışında ormanlık alanlara giriş-çıkışları ve ateş yakılmasını yasakladı.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ))))))))))))))))))) Alenen bu kadar nasıl oluyor abi? Cezası yok mu bunun? Ben hiç kullanmadım, sitelerde broşür bastırıp posta kutularına atıyorlar.
    Cezası var, para cezası. Ama nasıl ispatlayacaksınız, o çok zor işte. Kaldı ki kimsenin umurunda da değil. Anca taksiciler birlik olur hükümete baskı falan yapar anca o zaman mücadele edilir korsanla. Yoksa alan memnun veren memnun.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 651/1002 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •