Sayfa 651/1000 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Kur korumalı, enflasyon korumalı ve yüzde 50 faizli üçü bi arada bono çıkarsın yılanoğlunu yine düşüremezsiniz. Biraz hızı kesilir o kadar.
    çünkü yılanoğlunun matbaası amerikada, seni sömürgesi yapmak için çöp dolarını sürekli yükseltir. Bunu yüzyıldır hiç bir hükümet anlayamadı. don kişot gibi yel değirmeniyle savaşıyoruz.
    Gerçi bu hükümet iyi dayandı, yiğidi öldür hakkını yemeyelim,başka bir parti olsaydı çoktan yılanoğlu 50 tl yi geçmişti.bunlar iyi savaşıyor yel değirmeniyle, hoşuma gitti savaşmaları, enazından faiz tarafından darbe yemiyoruz.
    Ya, enflasyon artı döviz kuruna birde faiz kamburu binseydi nolurdu halimiz.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Yapılacak her neler ise zaten bilmesi gerekenlerce biliniyordur. Vob da akşam seansında henüz taban yemedigine göre çok bir şey beklememek mi lazim

Reis açıklamayı yapmadığına göre boş işler...
    Mematinin ışığı gece için yeterli değil...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. çok boş bir şey çıkarsa şimdiye kadar bundan tırsıp dolar almayanlar da yarın gider alır....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Bir ara Turgut Özal m2 olarak arsa kuponu satıyordu,hatta borsada da denediler m2 başına sattılar başarılı olmadı.

En önemli mal şu an enerji, belki Kwh enerji fiyatına endeksli üzerine faiz veren ana para garantili ürün çıkarılır. Altın herkesin hem fikir olduğu bir ürün değil.

Bulgaristan, Suudi Arabiitan paraları EUR ve dolara endeksli, bu şekilde bir kaç ülke var ama genelde ufak ülkeler. Bir şekilde TL'de istikrar sağlanması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Fogel Yazıyı Oku
    bunu hiç düşünmemiştim ama böyle bir şey olursa kur 10 liranın bile altına gelir çok net söylüyorum

ama bu hikaye bütün bankacılık finans ve borsa sistemini çökertir
    Bono olarak çıkmaz tahminimce yine bankalar üzerinden hem enflasyon+x hem kur korumalı mevduat şeklinde çıkar. Tabi hep spekülasyon bunlar görecez bakalım ne çıkacak. Bu arada bu dediğim çıkarsa bile dolar 10'lu seviyelere gelmez. İşte bir %10 düşsün, 6 ay boyunca 15-17 arası gitsin dertleri bu. Zaten geçen seferde MB müdahelesi ile düşmüştü. Şu an bu kadar yoğun bir satış yapabilirler mi bilmiyorum
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7. Perşembeleri 21:00'de duayen Ege Cansen ve Prof. Asaf Savaş Akat BBHT'de oluyor. Bakalım ne diyecekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Yapılacak her neler ise zaten bilmesi gerekenlerce biliniyordur. Vob da akşam seansında henüz taban yemedigine göre çok bir şey beklememek mi lazim
    VOB da 5.2. Dalga noktasal 61.8 e gelmiş olabilir direk tavan olabilir 5.3 u için

Karambole poz almayın

Direk borçlu uyanirsiniz.

Gene insafliyim...

Sayfa 651/1000 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •