Sayfa 651/981 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Hamas israile hizmet eden örgütdür. İsrailin ekmeğine yağ sürdüler hamas belki de israil ile anlaşmalıdır bu da bir varsayım peki şimdi daha mı iyi oldu neyine güvendin de böyle bir şey yapmaya kaltın sonuç Filistinde bir sürü çoluk çocuk kadın yaşlı vs. insan katledildi iyi mi oldu. Gücün olmadan ya da uluslararası medyayı ya da ülkeleri arkana almadan böyle bir işe kalkışması hamasın hataydı.

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Gözlemlerim ve tecrübelerim der ki
    Thebigsort birkaç cafcaflı şekilli paylasimlar ile yeteri kdr inandırıcılık sağlandığında sert bir hareket öncesi yine ters bir yönlendirme ile uzunca süre görünmez olacak.
    bigşortun defterinde açıklayamadığı 12+12+12 var böyle bayağı uzuyordu.
    şimdi konumuz bugun konut piyasası yatırımlık ülkenin içinden geçilmiş millet yastık altındakileri bozdurup çoluğunun çocuğunun ailesinin ihtiyacını karşılamaya çalışırken bitik konut hikayesi bugunlerde konuşulması ne kadar komik
    bir eviniz bir arabanız hayatınızı idame ettirecek paranız varsa kendinizi bu kadar kasmayın hayatınızı yaşayın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Faizin büyüsüne kapılıp mülk satan bu dönemlerde yaya kalabilir benden demesi

bugün yüzde 50 faizin son demleri olabilir

faizde en ufak bir kıvılcımda sattığını almaya gittiğinde 2x görürsün benden uyarması
    Hocam bu yıl için bist 100 tepe beklentiniz nereler ayrıca bu yıl faiz indirimi olur mu?

4. Ha bunları viyadükten tut yol yapımına kadar inşaat vs uğraşan bir aile içinden birisi olarak yazıyorum daha başka birşeyler yazarımda bu mecradan bu konulara fazla girmek istemiyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    -Köyünüzde oturuyorsunuz.

-işgal kuvveti hiç bir sebep göstermeden sizin kızınızı-oğlunuzu alıp götürüyor(İSRAİL KANUNLARINDA VAR).Tecavüz ediyor ve hapisten gelen oğlunuz akıl sağlığını kaybetmiş..

-ABD den gelen YAHUDİLER sizin 3 nesildir oturduğunuz evinizi boşaltmanızı söylüyor.Ben oturacağım diyor..ve sizi evinizden silah zoruyla atıyor.

-sizin oğlunuza mesela 5 yıl hapis cezası verdi.Oğlunuz hapiste 2 yıl sonra işkenceyle-eceliyle öldü.

oğlunuzun naaşını 3 yıl sonra veriyor..cezası bitince

-1950-2024 İSRAİL HARİTASINA BAKIN..Sonra akçiğer kanseri olmuş bir hastanın 24 ayda nasıl hızla yayıldığına bakın...aynı görüntü...

-İSRAİL SINIRLARINI ÇİZMEK ANAYASAL OLARAK YASAKTIR.Çünkü onların derdi o meşhur vaat edilmiş topraklar...Bununda sınırları belli değil.Daha doğrusu daha çok işgal edilecek toprak-ülke var..

Yüzeysel düşünen ve populer akım etkisi dışında kalan der...ama aklı selim düşünen hiç kimse savaş 7 ekimde başladı diyemez...

Kendi adıma söyleyeyim..bu zilleti yaşayıp her gün ölmektense ,milyonda bir olan şansımı kullanırım veya KATIKSIZ ŞEHİT OLURUM..

NEYSE DAYU..PİYASAYA DÖNELİM..

6. fayızlar düşerse araba ya da konut yükselecek mi merakla izleyeceğim.

haa bu fayızla bile 127 bin konut satılmış temmuzda 16 bini yabancıya.

https://www.birgun.net/haber/konut-s...iklandi-551762

7. Dünyada ve ülkemizde bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak .
    iddia ediyorum 2000 senesinden sonra çocuk sahibi olanların %80 ni kafasını cep telefonundan ve bilgisayardan kaldıramıyordur
    iddia ediyorum herşeyin hazırını istiyorlardır ,
    iddia ediyorum çoğunun el becerileri yoktur küçükken bize aile büyüklerimiz bir boya yapmayı,keser tutmayı,vida sıkmayı öğretirdi şimdilerde bunlar yok , verdiğin işte bile çabuk sıkılıyorlar ama canınız kanınız sizi kendileri gibi olmaya döndürüyorlar yani HAZIRCILIK
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yeni gözdemiz NIKKEI...Bence önümüzdeki 5-10 gün nıkkeı takip etmek lazım..dipten %18 yükseldi...moru aşarsa ne ala..ama aşamazsa....gömerler.

Sayfa 651/981 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •