Sayfa 652/981 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Hazıra dağ dayanmaz sindoma abi
    Ben evdeki ampülleri, su musluklarını kendim değiştirebiliyorum, arabamı kendim yıkıyorum. Geçen haftasonu benim oğlana dedim şu arabayı yıka diye, eeeeh işte biraz yıkamış gibi bizde yıkamış saydık, aslında yarı kirli bırakmıştı ses etmedim
    Hamdım Piştim Yandım

2. Sağlığınıza dikkat edin, kazanıyorsanız paranızı yiyin, en güzel kıyafetleri giyin , en güzel yerlerde eğlenin , ihtiyacı olanlara yardım edin ama en önemlisi sonradan görmeler gibi olmayın, aynı rakı masasına oturduğunuzda bozulmadan kalkıyorsanız hayatıda cebinize para girince şımarmadan yiyerek yaşayın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Mustafa Balbay:

“AKP, 11 vekil transferi için 500 milyon bütçe ayırdı.†türkiye liginde oynayacaklar ha morınyoyu da alsalar artık fenerin işine yaramaz

4. Bak o konuda sıkıntı yok, şindi ki gençlik süper yiyici
    Çalışmayı sevmez ama eğlence diyince alasını yapıyor kerata
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIST100 de umarım gogogo olur..yükselsin ki: 10.150-200 arası SHORTLARI yerine koyalım...

Destek atalım o zaman...

thebibshort. dıkşın dıkşın,GOGOGOGO olsun artık..
    Haydi the bigshort....GOGOGOGO yap ta,bizim hedef gelsin...

6. Bence konut işini biz anlayamayız... Ne dibini ne tepesini biliriz. 15/16 kira yılı çok iyi deriz 8/10 a düşer haydaaaa olur. Ya da niş yerde 40 yılda getiren kapış kapış gider. Bizim gibi uckagitla uğraşanlar eğer buradan kazanç saglamissa başka mecra aramamalidir. Orası apayrı bir sektör..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hazıra dağ dayanmaz sindoma abi
    Ben evdeki ampülleri, su musluklarını kendim değiştirebiliyorum, arabamı kendim yıkıyorum. Geçen haftasonu benim oğlana dedim şu arabayı yıka diye, eeeeh işte biraz yıkamış gibi bizde yıkamış saydık, aslında yarı kirli bırakmıştı ses etmedim
    18 yaşında benim oğlan inşaat fakultesini kazandı istanbulda aile işini takip edicek Allah izin verirse hemen bana araba alırmısın demeye başladı yurt dışı planları var işi ile ilgili gelişimde dedim oğlum sen okulunu oku işinin başına geçtiğinde kazandığınla alırsın yok baba sen bana al değiştirirsem arabayı ben o zaman harcarım dedi harcıcağı para benim para bizde diyoruzki Allah sağlık versin ne diyecez hayat kısa bozkurt gözünü açıp kapıyorsun bitiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Konutta DOLAR BAZLI EMLAK ENDEKSİNE bakarsak bir fikir verir...

Mesela 2008-12 yılında 100.000 dolar olan evler ,2018-20 yılında 40.000 dolara kadar indi..(ANKARADA)

sonra son 4 yılda 100.000 dolara çıktı...Şimdi ise 90.000 dolar civarında.

Dolar bazlı olarak evlerin çok pahalı ve ortalamalardan epey yukarıda olduğunu düşünüyorum...

sözünü ettiğim ev 40.000 dolar olmaz belki ama 60.000 dolar olunca alınır,derim.

Ama kredi ile almae işi daha farklı yaklaşım gerektirir.

(not, dolar bazlı emlak endeksi sarı sitede var.. bizzatta yaşadım)

Sayfa 652/981 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •