Sayfa 653/899 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Değişim oranları pwc nin raporuna göre düzenlenmeli,
    Şişe soda anacm trkyacam için doğrusu zaten bu,
    Aylardır beklediğimizde buydu adil değerleme yapılması oda yapıldı,
    Önemli olan çıkan gerçek değerlerde değişim oranlarının yapılması.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Pacific Soda LLC. yatırımından gelen borçların değerlemeye konup, gelir akışı başlayacak 2024 sonrasının olmaması, projeksiyonun 2024 e kadar olması tesadüfmüdür................................

3. Arkadaşlar tüm camlar için konuşuyorum. İmkanı olan satmasın, paraya ihtiyacınız yoksa tutun elinizde. Spk yeni tebliğe göre işlem yapacaksın derse bütün fiyatlar değişir. Baskıyla satmayan kynin mallarını bu kargaşa ile döküyor olabilirler. Toplayanları takip edin kimler alıyor, alınan mallar nereye virmanlanıyor. (Ben bakamıyorum) buuraya kadar sabrettik spk dönüşüne kadar da beklemek en mantıklısı. 25.02.2020'den eski hisseler dökülmesin kalsın elinizde. Unutmayın sabırlı olmak lazım. Dirayetli olmak lazım. Hepimize bol sabır diliyorum. Ytd.

4. Şişecam doğal soda üretimi için Ciner Grubu ile ABD'de ortaklık kuruyor
    Şişecam Kimyasallar bünyesindeki Soda Sanayii AŞ ile Ciner Grubu, ABD'de doğal soda üretimine yönelik eşit üretim ortaklığı sözleşmesi imzaladı
    Şişecam Kimyasallar bünyesinde faaliyet gösteren Soda Sanayii AŞ, Ciner Grubu ile ABD'de doğal soda üretimine yönelik eşit üretim ortaklığı sözleşmesi imzaladı.

Soda, Şişecam Topluluğu bünyesindeki Kimyasallar Grubu'nun öncelikli faaliyet alanlarından olup, Mersin Soda Fabrikası'ndan 1.4 milyon ton, Bosna Hersek'te bulunan Şişecam Soda Lukovac tesisinden 585 bin ton ve dünyanın en büyük sentetik soda üretticisi Solvay ile % 25 üretim ortaklığı bulunan Solvay Sodi Fabrikasından sağlanan 375 bin ton olmak üzere, toplam yıllık 2.4 milyon ton sentetik soda külü üretim kapasitesiyle Şişecam Topluluğu, Avrupa'nın ilk 3, dünyanın ise ilk 7 sentetik üreticisi arasında.

haziran 2019 haberi.

soda o zamanlar 7 lira tabi.

adiler...

5.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Hani Denizli Cam taban taban gidecekti?
    birleşme oranı 0.33 şişe 6 tl olsa bile ederi 2 tl olacak !!!

bu gün alan için ayrılma hakkı söz konusu degil !!!

tavan alış yazana sormak lazım neden aldıgını ??

mobil imzası olmayan arkadaşlar mobil imza alın. genel kurulda maddeler çok hızlı oylanıyor. hayır vermek için yetişemiyebilirsiniz. genel kurul kaydınızı yaptırırken hayırı basın geçin.

7. Satmirem. Tasima maliyetinden giren girdi. 1 sene+ beklerim. YTD

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Benim için soda fiyatının ne olduğunun çok bir önemi kalmadı. Artık şişe fiyatı çarpı 1.15.
    Ama sanırım birçok arkadaş 25 şubat sonrası ve kısa vade trade için pozisyon almış
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Sayfa 653/899 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •