Sayfa 654/691 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Tartışma buydu sn garip yolcu.TRGYO topiğinde geçen martda bu konuyu tartışmışlar.Ben gyo larla ilgilenmediğimden konuya uzaktım.Ta ki buna bulaşana kadar))))))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal bu bilançoda eğer yeniden değerlemeler kar olarak yansıyorsa ben üç dört milyar kar bekliyorum.Ama acaba saçma mı düşünüyorum diye korkumdan yazamıyorum))))))
    Şartlı olarak kar beklentimi yazdım))))))) Ama o şart konusunu bir bilen yazsa çok sevinirim

3. Sn. Hkm, bilanço yeniden değerleme oranlarından dolayı iyi gelecek. Kar görünecek ancak fiktif kar olduğundan karlılık ile ilgili bir fikir vermeyecek ancak PD/DD daha aşağılara inecek. Bana sorarsanız ben bilançodan ziyade bu hissede teknik analize bakarım çünkü sahiplerine hiç inancım yok. Temel analiz bazlı bakacak olsaydım bilançoyu kesinlikle beklerdim. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci bu arada sizin karar doğruymuş tebrik ederim.Şimdi sorumuza dönersek fikriniz nedir.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sağolun sn tahminci.Zaten bu ara bu ortamda çıkış pek de mümkün değil.Bu kadar iyi haber varken çıkmam kendimi inkar olur.Bekleyeceğiz artık şubat sonunu.

5. Arkadaslar endeksin boyle yangindan mal kacirirlar gibi dusmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz.

Benim aklımda tek fikir var.İmamoğluna yasak veya istanbula kayyum gibi bir plan var.Bunu duyan iyi saatte olsunlar önceden pozisyon aldılar.Umarım hükümet böyle bir saçmalık yapmaz.Yoksa dünyada bir şey yok,yakında bilanço dönemi var,enflasyon nedeniyle çok iyi karlar gelecek.Rasyonel bir neden bence yok,siyasi işler var gibime geliyor.Son değerlemeler ve safirin alınmasından sonra bizim şirketin fiyatlaması inanılmaz bir seviyeye geldi.15 milyar piyasa değeri üç dört milyar arası bir kar bekliyorum,sermaye 1.4 milyar borsanın şirkete biçtiği değer 4 milyar.Neyse şubat sonunda bakarız duruma

7. Bazı söylentiler secimden once icin yurt disi kaynakli borsada aciga satislarla çökerterek hukumeti zor durumda birakmak oldugu konusuluyor. Gerçi her soylentiye inanmamak gerekir, ancak bu sekilde deli gibi satislarin nedenini de bilmek istiyor insanlar. Benim gorusum uzun suredir ralli yapan borsada kar satislari olarak dusunuyorum. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Bazı söylentiler secimden once icin yurt disi kaynakli borsada aciga satislarla çökerterek hukumeti zor durumda birakmak oldugu konusuluyor. Gerçi her soylentiye inanmamak gerekir, ancak bu sekilde deli gibi satislarin nedenini de bilmek istiyor insanlar. Benim gorusum uzun suredir ralli yapan borsada kar satislari olarak dusunuyorum. Ytd.

amk kağıdı yahu daha endex kırmızıya değmeden at başı düşüş endek -1 düşerken bızım 6,51 düşüyor bu kadar serefsızlık o.ç luğu da olmaz
    Mahvolan Apaçık Bir Delil Üzere Mahvolsun
    Yaşayan da Apaçık Bir Delil Üzere Yaşasın

Sayfa 654/691 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •