Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Allah bereket versin.. Yalnız zoruna gittmesin 7000 lotta bim var.. İnşallah düşerde bi parça sevinirsin..
    önemli olan volatilite olması.. 8-10 bin puanlık marjlar olması.. viopçu için bunun dışında seviyenin çok da fazla anlamı yok.. viopta papagan gibi sadece long olduğunda para kazanma stratejisi izleyenin zaten anahtarını alırlar çalkantılarda..

diğer yandan.. neden 2 kontrat.. ? 7000 lot bimas ile ciddi endeks long poz açabilirsin? neden açmıyorsun ? inanmıyormusun yukselişe ? inanmadığın şeyi neden başkalarına empoze etmeye çalışıyorsun..

yukseliş olacaksa bimas ile değil bankalar gibi atik hisseler ile olacak.. endeks kontratı alman lazım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    3 basamaklı görmek istemiyorlar. 90-99 arası takıldı. türk halkının başı sağolsun
    Çok istikrarlıyız çok ölümde bile.5 gün 75 bandında gezdik. 5 günde 95 bandında gezeceğiz. 2 gün sonra 105 bandına çıkarız.

3.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    hem çıkış bekleyip hem bim almak ne bilim biraz garip. borsa düşerken bim neden çıkmıştı bunu bilmen lazım
    Yeni yeni öğreniyom kusura bakmayın.. Yalnız burdan 90 derecelik açıyla çıkarsa acemi şansı deyip geçin olur mu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
    Hafta sonu dow şeysi bayağı eksiden artıya geçmiş vaka ölüm sayısını yemiyor artık wall street... cds de bayağı düşmüş kapıya bakan içeri adam almaya başlamış [emoji316]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

endeks çıkacak, kaçacak, 500 bin olacak diyen adamın 2 kontrat endeks long pozu var

yukseliş bekliyor ama endeks long çok az, önemsiz derecede.. onun yerine bimaş ile bu kadar tatava yapıyor.. komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ermenistan ilaç istemiş ve rte onu da onaylamış...ibrahim kalın söylüyor...yardım edilsin hadi edilsinde kardeşim senin ezelden beri düşmanın olan adamlar her fırsatta ayağına çelme takmak için fırsat kollayan ülkeler bunlar...bırak ne halleri varsa görsünler...kendine daha yakın ülkelere yardım et onu anlarız...

ve hepsinden önce kendi vatandaşının ihtiyaçlarını bir defa sağlama al...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww

başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
    Aşıyı bildiğin satın alacağız çatır çatır zaten o arada ralli de oluruz .... haftaya aşılama başlıyor muş deriz sağlık ocaklarında...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Üstad Felaket bekleyenlerin her hevesi kursağında kaldı
    Bunuda aşarız inşallah
    Allah inananlarla beraberdir
    Onun her şeye gücü yeter

ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şüphesiz....
    Burada Allah'a isyan halinde şuursuzca islam saldıran bir çok insancık var oysa islam ile müslümanlık ayrı şeylerdir...
    İslam tekdir emirleri kuralları bellidir nasıl yaşanacağı Yüce kitapta yazılıdır..
    Müslümanların yaptığı yanlışlar islama mal edilemez islam arapların tekelinde değildir tüm insanlığa indirilmiş bir dindir.
    Müslüman ise Allah'a ve onun Peygamberine inanan kişilere verilen ünvandır..
    Bu demek değildir ki müslümanın her yaptığı doğrudur öyle bir şey yok bu nedenle müslümanların yaptığı yanlışları islama mal etmek çok yanlıştır.

Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •