Sayfa 654/657 İlkİlk ... 154554604644652653654655656 ... SonSon
Arama sonucu : 5249 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

KAYNAK : https://m.star.com.tr/yazar/rusya-uk...-yazi-1945842/

ALINTI : Haziran sonunda Hollanda'da NATO zirvesi var. O vakte kadar müzakerelerin bir noktaya gelmesi halinde zirvede liderler arası görüşmelerle (Erdoğan-Trump görüşmesi de bir ihtimal olarak görünüyor) çerçevenin netleşmesi mümkün olacak gibi.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

KAYNAK : https://tr.investing.com/news/econom...anlatt-3393446

ALINTI : Rusya Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov’un ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Ukrayna ile yeni bir doğrudan görüşme turu için somut teklifler hazırlanması konusunda görüştüğünü açıkladı.

KAYNAK: https://medyascope.tv/2025/05/06/yuk...daha-baslatti/

ALINTI: Halkbank, İrana yönelik yaptırımları deldiği iddiasıyla açılan davada temyiz talebiyle ABD Yüksek Mahkemesine ikinci kez başvurdu. Dilekçenin içeriği henüz kamuya açıklanmış değil. TARİH: 6 MAYIS 2025

BAŞVURDUĞUMUZA DAİR HABER.

YTD

KAYNAK :https://www.bloomberght.com/halkbank...ma-3747893-amp

TARİH : 6 MAYIS 2025

ALINTI: Halkbanktan ABD'deki davaya ilişkin açıklama
    ABD de İran yaptırımlarını ihlal ettiği gerekçesiyle yargılanan Halkbank, temyiz mahkemesinin dokunulmazlık talebini reddetmesine karşı çıkarak dosyayı ikinci kez ABD Yüksek Mahkemesine taşıdığını duyurdu.

YTD

5. ortak mahkemenin açıklama yapmasının bu kadar uzun sürmesi normal değil bence acaba red ettiler de halkbank jürülü mahkemeye çıkmamak için pazarlık yapıyorlar olabilirmi kamuya açıklamadan

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    ortak mahkemenin açıklama yapmasının bu kadar uzun sürmesi normal değil bence acaba red ettiler de halkbank jürülü mahkemeye çıkmamak için pazarlık yapıyorlar olabilirmi kamuya açıklamadan
    Sayın NEOBAL; 2022 yılında ki başvuru süreci (takvimi) ile 5 Mayıs 2025 tarihinde 2.kez Anayasa mahkemesine başvuru yaptığımız takvimi incelemekte fayda olabilir.24 gün geçti ve Anayasa mahkemesinin RESMİ sitesinde bilgi yok..Düşüncelerine saygı duyuyorum ama Anayasa mahkemesinin RESMİ sitesinden açıklamayı takip etmek en doğru yol bana göre.Bugüne kadar neden bir açıklama yapılmadı bilmiyorum.Seni anlıyorum ama bilmediğim bir konuda fikir belirtmem YANLIŞ olur.Sabır edeceğiz ve RESMİ açıklamaları bekleyeceğiz..

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa RABBİM boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen Rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 TL varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

NOT: SAYIN YÖNETİCİ/ SİZDEN RİCA EDİYORUM BENİM ÜYELİĞİMŞ SİLİN. YORULDUK- YAŞLANDIK ARTIK. SIKINTILI İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNE İHTİYACIM YOK. TEŞEKKÜR EDİYORUM.
    1,5 -2 yıl öncede aynı şeyi yaptın yazmıyorum artık dedin biraz tutarlı ol yahu
    hala insanlarda beklenti yaratmaya yolun sonuna gelindiğine dair algı yapıyorsun
    kaç defadır tarih vererek bunu yaptın
    kaç oldu söylüyorum artık davanın bir hükmü yok
    yatırımcı zaten bankaya ve onu yönetenlere hükmünü verdi
    yok dava düşecekmiş yok jürili görüşmelere kalmış yok pazarlık yapılıyor anlaşacaklar söylemlerine artık kimse kanmıyor
    kananlarda boyunun ölçüsünü 5 yıldır alıyor
    bu bankanın bu saatten sonra yapacağı ve hayrına olan şey yatırımcılara bu zulmü işkenceyi çektirdikleri için özür dileyip bir daha temiz ve ülkesine güvenen insanları dolandırmaktan vazgeçip borsadan defolup gitmesidir
    bunun dışında bu hissede her şey safsatadır inanmayın paranızdan olmayın

hala adam 2022 yılındaki başvuru süreciyle 2025 yılındaki süreci karşılaştırıyor
    yılan hikayesi dedikleri bu herhalde
    çıkıp demiyor ki aradan geçen 3 yılda kaç defa yatırımcısını bilgilendirdi
    yatırımcı lehine kapta bir haber okudunuz mu veya ne aşamadadır diye
    yazık gerçekten para kolay kazanılmıyor
    bunların hiç bir dediğine inanmayın hala 20 üzerinde kekleyecek birilerini arıyorlar
    bana inanmayan açsın son 5 yıldaki perormansına bakın birde gerçek bankaların perormansına bakın
    karşılaştırma yapacaksanız bu ikisini karşılaştırın
    ne gibi bir pisliğin içinde olduğunuzu anlarsınız

Sayfa 654/657 İlkİlk ... 154554604644652653654655656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •