Sayfa 656/931 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Hayırlı akşamlar arkadaşlar açıklanan yeni ekonomik plana göre bankalar temettü ödemesi yapmayacak denildi bilançoları sağlamlaştırmak adına bunun hisseye olumsuz yansıması olur mu? Diğer sorum Açıklanan yep'in bu hisseye olumlu veya olumsuz olarak yansımasını beklediğiniz bir husus var mıdır? Teşekkür ederim

2.  Alıntı Originally Posted by yagmur.yldz93 Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar açıklanan yeni ekonomik plana göre bankalar temettü ödemesi yapmayacak denildi bilançoları sağlamlaştırmak adına bunun hisseye olumsuz yansıması olur mu? Diğer sorum Açıklanan yep'in bu hisseye olumlu veya olumsuz olarak yansımasını beklediğiniz bir husus var mıdır? Teşekkür ederim
    Hiç bir şekilde olumsuz etkisi olmayacaktır çünkü işyat banka değil bi yatırım ortaklığıdır , bankalar neredeyse her biri 4-5 milyar ₺ temettü dağıtıyor bunlar büyük rakamlar farzedelimki biz bi bankayız bizim işyat senede 30-50 milyon temettü verir kökü topu İş Bankası ile bi bağımız olsa da asıl misyonu düzenli temettü geliri sağlamak olan bu hisse temettü vermeyi kesmeyecektir sadece ettiğin kârın tamamını dağıtmayabilir o da portföy büyümesi istedikleri için olabilir , bu sene muhtemelen böyle olacaktır çünkü portföy harika gidiyor .

3. Sn snowdrop; 3 aylık kar rakamından söz ediyorum. Baz alınan tarih Mart ayının son günü. Üç aylık bilanço buna göre gelecek. Bugünkü kar rakamı ise 6 aylık bilançoda gözükecek.

4. Cevabınız için teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Sn snowdrop; 3 aylık kar rakamından söz ediyorum. Baz alınan tarih Mart ayının son günü. Üç aylık bilanço buna göre gelecek. Bugünkü kar rakamı ise 6 aylık bilançoda gözükecek.
    Arkadaşlar bu kağıdın portföy değeri zaten her gün spk nın ilgili sayfasında yayınlanıyor.Kalvin daha önce link de vermişti.Zaten her gün bilanço yayınlıyor.Geçen yıllarla kıyasını istediğiniz zaman aralığı için yapabilirsiniz.Ayrıca neden bilanço bekliyorsunuz anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by mrasen Yazıyı Oku
    Bugün zamanım müsait olduğundan neredeyse tüm gönderiler bana ait gibi oldu..

Ben bu geceyarısını 1 dk geçe yarınki seans için deneme amaçlı olarak
    10,000 lot ALIŞ 0,78
    10,000 lot SATIŞ 0,79'dan emir gireceğim

Eğer listenin başında olmak bu şekilde mümkün olabiliyorsa..
    bunu hergece tekrar edeceğim

Ama tahminim (tahtanın sahibi de) bu işlemi her gece yapıyor.
    Günde 100 bin lot işlem yapıyor.
    1000 TL nin biraz altında para kazanıyor
    Emir verdiğiniz saat önemli değil. Açılıştan önce vermeniz yeterli. Ama öncelikli ve hızlı emir vermek için paralı abonelik gerekiyor. Yanı parayı veren öne geçiyor. Bu is böyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu kağıdın portföy değeri zaten her gün spk nın ilgili sayfasında yayınlanıyor.Kalvin daha önce link de vermişti.Zaten her gün bilanço yayınlıyor.Geçen yıllarla kıyasını istediğiniz zaman aralığı için yapabilirsiniz.Ayrıca neden bilanço bekliyorsunuz anlamadım.
    Bilanço farkındalık sağlayacak. Duymayan kalmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ben yayınlanan rakamlarda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Eurobond'lar ciddi satış yiyor, CDS yükseliyor, portföyün büyük bir kısmını oluşturan Eurobondların durumu böyleyken son üç gündür portföy neredeyse yerinde sayıyor, HATTA YÜKSELİYOR. İlginç geldi. Belki yanılıyorumdur ama şu 10 milyon ilaveden beri pek aklım almıyor yayımlanan rakamları...

Sayfa 656/931 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •