Sayfa 657/1001 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Rabobank'tan dolar/TL tahmini

Rabobank Gelişen Piyasalar FX Stratejisti Piotr Matys, gelecek 3 aylık dönemde dolar/TL kurunun 4,20'lere kadar çıkabileceğini söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/rabobankt...hmini-40683874

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ABD bir göstermelik, sadece Emperyalizm vardır, sen EP ye hizmet etmek istiyorsan devam et. Ben en azından bu demokrasi şaklabanlığına inanmıyorum.
    Sn Powerpc, Bu topige ugrayamayali 4-5 ay oldu. En son Hatirladigim kadari ile Mart ayi civarinda USDTR 3.7 civarinda iken siz Turkiyenin kisa vadeli borc yukumlulukleri 120 milyar dolardir...Mayis ayinda dolar en az 4.5 TL olacak falan filan diyordun ve Israrla millete dolar almalari tavsiye ediyordunuz...

Simdi en son dolar tahminleriniz nedir merak ediyorum.

Bu arada Benden nacizane bir tavsiye.... dovizin ucuzmu pahalimi oldugunu ogrenmek isteyen bir zahmet BIST'in dolar yada Euro grafigine bakinsin bakalim ne gorecekler....

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Rabobank'tan dolar/TL tahmini

Rabobank Gelişen Piyasalar FX Stratejisti Piotr Matys, gelecek 3 aylık dönemde dolar/TL kurunun 4,20'lere kadar çıkabileceğini söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/rabobankt...hmini-40683874
    http://www.bloomberght.com/haberler/...ademeli-olacak

Radonun yılsonu hedefi linkte çok isabetli bir tahminleri var

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Halkbank yöneticisi Atilla için karar günü

ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası yöneticisi Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada jüri üyeleri Atilla'nın suçlu olup olmadığına karar verecek.Hürriyet'ten Razi Canikligil'in aktardığına göre, ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan ve Rıza Sarraf'ın tanık olduğu ambargo delme davasnda sona gelindi. Dünkü duruşmanın sabahki bölümünde Atillaın çapraz sorgusu yapıldı. Öğleden sonraki bölümde ise kapanış argümanları sunuldu. Yargıç Richard Berman, Ankara ile Washington arasında gerilim yaratan davada jüri üyelerinin kararı için bugüne işaret etti.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...rar-gunu-juri/

Eğer serbest bırakılırsa iyimser bir hava estirilebilir.

5. Jüri bugün bir karara varacak mı yoksa dava jürinin görüşmesi için jüri ye bugünmü teslim edilecek..
    Herkes farklı yazıyor..

6.  Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    sırf merakımdan soruyorum bu yazınıza gore sız kendınızı nereye konumlandırıyorsunuz?
    ben en bahtsız konumdayım, ne bu emperyalistlerin içindeyim nede bu halkın içindeyim,zaten izole bir yaşamım var TR halkı ile bir diyaloğum yok. sen arada kalmışlık nedir bilirmisin.

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sn Powerpc, Bu topige ugrayamayali 4-5 ay oldu. En son Hatirladigim kadari ile Mart ayi civarinda USDTR 3.7 civarinda iken siz Turkiyenin kisa vadeli borc yukumlulukleri 120 milyar dolardir...Mayis ayinda dolar en az 4.5 TL olacak falan filan diyordun ve Israrla millete dolar almalari tavsiye ediyordunuz...

Simdi en son dolar tahminleriniz nedir merak ediyorum.

Bu arada Benden nacizane bir tavsiye.... dovizin ucuzmu pahalimi oldugunu ogrenmek isteyen bir zahmet BIST'in dolar yada Euro grafigine bakinsin bakalim ne gorecekler....
    dolar benim için orta/ uzun vadeli bir yatırımdır kısa vade indi çıktı ile işim olmaz. kısa vadeli yatırımlarımı coinlere kaydırdım. Dolar orta/uzun vade için zirvelerden almamak kaydıyla her zaman alınır,planlarımda bir değişiklik yok. diğer konuya gelirsek XU100/USDTRY grafiğinde ben 10000'in altına giden bir grafik görüyorum. BİST le benim işim olmaz ama illa girecem diyenler 10000 altını beklesin.

dövizin pahalı olduğu sonucuna endeksin dolar cinsinden düşmüş olmasına bakarak karar verenler büyük yanılgı içindeler. böylesine tam ve ters bir korrelasyon olduğu sonucuna nasıl varabiliyorlar oldukça şaşılası bir durum.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 657/1001 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •