Sayfa 657/1527 İlkİlk ... 1575576076476556566576586596677077571157 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Burda deniz hocam ve bu topiğin gediklileri hariç ne zaman garip nickli insanlar gelip felaket tellallığı yaptıysa tünelin sonu aydınlık oluyor 3seneye yakındır burdayım herzamanda bu böyle oldu hisse nezaman yükselişe geçti felaket tellallığı yapanlar kayboldu hakkımızda hayırlısı olsun inş.aslında garip nickliler gelince hisse düşsede üzülmüyorum herkese bol kazançlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Mahoağa Yazıyı Oku
    Üstad uzak dur paranı yolda bulmadıysan sakın alma bu kozadaki ******** çete babaları 20 kademe yukarı.... sizin gibilerini kağıda takar ondan sonra akşama doğru hoppp şelale aşşağıya.... ezberledik ezberledik.... midemiz bulandı bu hareketlerinden.... uzak dur.... uzak dur.... madur olma.... ha ihlas ha bunlar aynı terane.. . Lanet olsun bunların oyunlarına.... pislik herifler.... Uyarıyorum.... sakın sakın sakın almaaayııınnnnn.....
    Hocam ancak baktığımızda gerçekten gelecek vaad eden bir şirket olarak duruyor ama. Orta vade de indir kaldırdan ziyade güzel paralar alınabilir gibi duruyor açıkcası. Bir masa 4 sandalye bir şirket değil ki sonuçta

3.  Alıntı Originally Posted by Mahoağa Yazıyı Oku
    Kozaanın işi bitmiştir. Fişi çekilmiştir. Tekeri patlamış direksiyonu yerinden çıkmış freni patlamış kamyon gibi. Uzakkk durun... Hayallere kapılmayın yükselmez. Uzak durun. Zarar edersiniz sinir küpü olursunuz. Psikolojiniz bozulur. Yön aşşağıya daha da aşşağıya... Uyarıyorum
    uyrarıların için tşkler.... şimdi ben 6,53 ten mal aldım 5,95 ten de mal aldım...düşerse 5,66 ve 5,32 den alacam...sonrada 4,70 düşerse bozdurcam zararına...şimdi siz... benim aklımı karıştırdınız....yda 6,53 ten aldığım malı şimdi boozayaım mı ..sonra da 5,95 ten aldığımı 5,32 de zararına vereyim çıkayım mı...çookkkkkkk aklım karıştı bak....( ya arkadaşım bak işine ...işi biliyorsan ve uzak durman gerekiyorsa senin bilgine göre git başka yerde yaz insanlara etki etme...mesALA İPMAN açık açık yazdı 7,50 maliyet diye şimdi adam 1,5 tl içerde versin zarar mı etsin zararına mal veren adam gitsin kahvede kumaar oynasın çayını içsin..evet bir tecrübesizlik yapmış 7,5 dan almış ..şimdi senin yazdıklarından etkilenir ve satarsa atıyorum 2 ay sonra 7,82 de kafa atarsak o malı 5,95 ten satmış (1,5 tl zararla) ola kişinin ruh halinin günahına niye ortak olursun anlamak mümkün değil...kimse kimseye alın da demesin satın da demesin ...fikrini yazrsın biligini aktarırsın ve çıkarsın eğer biraz uslubsuz olduğu ise kusuruma bakma sen böyle yazarsan birileride çıkar sana tepki verir..syglar... ( sayın site sakinleri vakitinizi aldım kusura bakmayın......

4.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    uyrarıların için tşkler.... şimdi ben 6,53 ten mal aldım 5,95 ten de mal aldım...düşerse 5,66 ve 5,32 den alacam...sonrada 4,70 düşerse bozdurcam zararına...şimdi siz... benim aklımı karıştırdınız....yda 6,53 ten aldığım malı şimdi boozayaım mı ..sonra da 5,95 ten aldığımı 5,32 de zararına vereyim çıkayım mı...çookkkkkkk aklım karıştı bak....( ya arkadaşım bak işine ...işi biliyorsan ve uzak durman gerekiyorsa senin bilgine göre git başka yerde yaz insanlara etki etme...mesALA İPMAN açık açık yazdı 7,50 maliyet diye şimdi adam 1,5 tl içerde versin zarar mı etsin zararına mal veren adam gitsin kahvede kumaar oynasın çayını içsin..evet bir tecrübesizlik yapmış 7,5 dan almış ..şimdi senin yazdıklarından etkilenir ve satarsa atıyorum 2 ay sonra 7,82 de kafa atarsak o malı 5,95 ten satmış (1,5 tl zararla) ola kişinin ruh halinin günahına niye ortak olursun anlamak mümkün değil...kimse kimseye alın da demesin satın da demesin ...fikrini yazrsın biligini aktarırsın ve çıkarsın eğer biraz uslubsuz olduğu ise kusuruma bakma sen böyle yazarsan birileride çıkar sana tepki verir..syglar... ( sayın site sakinleri vakitinizi aldım kusura bakmayın......
    eyvallah hocam sağolasın arkdaşa ben cevap verecektim ama benim yerime güzel cvp vermişsiniz tşk

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Kozaada cıkis devam ediyor. Tepki hareketleri gelsede sınırli oluyor. Artik cikis tamamlanincada yataya sarmasi ongorum var. 5.20 trend destegi. 5.82 alti kapanislarda ilk gelecegi yer
    Deniz Hocam, bahsettiğiniz durum İpek için de geçerli mi ? Zira YFS'nin bir süredir ciddi alımı görünüyor, onlardan ayrışabilir mi acaba

6. bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Goldman Sachs Group Inc.'in tahmin modeline göre merkez bankalarının altın alımları 2019'da geçtiğimiz yıl ile aynı, 650 ton seviyesinde gerçekleşecek.

Goldman, merkez bankası alımlarında yüksek jeopolitik gerginlik ve gelişen piyasa paraları üzerindeki daha az baskı etkili olacağını belirtiyor.

Aralarında Michail Sprogis ile Jeffrey Currie'nin de bulunduğu Goldman analistlerinin 7 Şubat tarihli raporuna göre bankanın altında yıl sonu fiyat tahmini ons başına 1,425 dolar seviyesinde bulunuyor.

Banka fiyat tahmini için merkez bankalarının güçlü alımlarının sürmesi, güçlü ETF girişleri ve gelişen piyasalarda dolar cinsinden GSYİH artışının hız kazanmasına dikkat çekiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    20 milyon lot daha var. Maalesef buda fiyati 5.82 altina ceker
    Şimdi takasa baktım, 16.01-08.02 arasında City - deutsche çıkışı 32 milyon...
    son 2 günüde koyarsak yaklaşık 38-39 milyon civarı yapacak...

Sayfa 657/1527 İlkİlk ... 1575576076476556566576586596677077571157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •