uyrarıların için tşkler.... şimdi ben 6,53 ten mal aldım 5,95 ten de mal aldım...düşerse 5,66 ve 5,32 den alacam...sonrada 4,70 düşerse bozdurcam

zararına...

şimdi siz... benim aklımı karıştırdınız....yda 6,53 ten aldığım malı şimdi boozayaım mı

..sonra da 5,95 ten aldığımı 5,32 de zararına vereyim çıkayım mı...çookkkkkkk aklım karıştı bak...

.( ya arkadaşım bak işine ...işi biliyorsan ve uzak durman gerekiyorsa senin bilgine göre git başka yerde yaz insanlara etki etme...mesALA İPMAN açık açık yazdı 7,50 maliyet diye şimdi adam 1,5 tl içerde versin zarar mı etsin zararına mal veren adam gitsin kahvede kumaar oynasın çayını içsin..evet bir tecrübesizlik yapmış 7,5 dan almış ..şimdi senin yazdıklarından etkilenir ve satarsa atıyorum 2 ay sonra 7,82 de kafa atarsak o malı 5,95 ten satmış (1,5 tl zararla) ola kişinin ruh halinin günahına niye ortak olursun anlamak mümkün değil...kimse kimseye alın da demesin satın da demesin ...fikrini yazrsın biligini aktarırsın ve çıkarsın eğer biraz uslubsuz olduğu ise kusuruma bakma sen böyle yazarsan birileride çıkar sana tepki verir..syglar... ( sayın site sakinleri vakitinizi aldım kusura bakmayın......
Yer İmleri