Artan

15,51 10 16:07
29,10 9.98 16:07
30,22 9.97 13:55
52,85 9.97 16:07
326,50 9.93 16:07
Artan Hisseler

Azalan

260,25 -9.95 16:06
120,00 -9.84 16:07
16,22 -9.64 16:07
16,68 -7.08 16:04
21,06 -5.81 16:07
Azalan Hisseler

İşlem

8.158.114.988,40 16:07
7.093.583.788,50 16:07
6.479.481.638,80 16:07
4.985.634.802,94 16:07
4.946.974.265,06 16:07
Tüm Hisseler
Sayfa 657/675 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667 ... SonSon
Arama sonucu : 5468 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Ben bu konuları somut olarak tespit edememe rağmen (Küçük yatırımcıyım. Anlık takip yapamıyorum) ECİL için bende tam kontrollü spek hissesi diye yazmıştım. Hissenin grafiğinden tahmin yapılabiliyor.
    Aselsan'da da bahsettiğiniz doğrudur. Ama Aselsan geldiği konumda oldukça ilgi çekici durumdadır. Ar-ge ürünleri seri üretime geçmeye başlamış ve gelecekte yüksek bilançolar üretme ihtimali oldukça yüksektir. Ben burada bu konuda fikir belirtirken eninde sonunda iyi olan bir şirketin para kazandıracağını düşünerek yazıyorum. Tahtacı da bir gün ya yola gelir ya da tokatı yer. Yatırımcı olarak genel stratejim bu. Traderler oynaya dursun. 5-6 bin adet aldım. Almaya devam ediyorum. Uzun vade yatırım yapan için günlük hareketlerin pek önemi olmuyor.
    Trolü savunma mevzusu benimle ilgili değil biliyorum ama, bu topikte tahtacıyı en sert eleştirenlerden biri o arkadaştı. Aselsan hakkında olumlu yazıyor. Bu trolleri savunmak mı oluyor? O zaman benim yazdıklarımda aynı kategoride değerlendirilir. Şimdiye kadar devlete ait hiç bir hisseye yatırım yapmadım. Buna rağmen Aselsan'a yatırım yaptım. Çünkü Aselsan'ın gelecekte büyük bir teknoloji hissesi olacağını öngörüyorum. Öngörüler her zaman doğru çıkmayabilir. Ya olumlu yazmayın diyenler yarın insanların kaybına neden olursa. Bankacılık endeksi de 8-9 yıl kaybettirdi. 2-3 yıldır pozitif tarafta. Aselsan'da da böyle bir döngü olamaz mı? Olabilir.
    Sonuç olarak bunu söylemek bana düşmez ama ( benim yazdıklarım da benzer özellikte) biraz haksız bir eleştiri değil mi? Bahse konu kişinin yazdıklarını okursak.
    13.03.2024'te paylaşmışım. Bir arkadaş böyle yazarak vebal aldığımızı bile söylemişti. Demek ki vebal değil sevap almış olmalıyım. Elbette benim gibi bir amatöre göre kimse hareket etmemiştir. Ama en azından vebal almadık. Sabredenlere hayırlı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Ben aldıkça düşüyor. Ama umurumda değil. Bu hissede uzun vade kalmayı göze aldım. Daha istediğim miktara ulaşamadım. Düşmeye devam etsin.Kontrolleri en fazla 3-4 ay daha sürer. Zorlu süreçleri tamamlamış ve artık nema üretmeye başlamış bir şirkete birikimlerimi gönül rahatlığı ile park ederim.En olmadı paramı korur. Aselsan'ın büyük hikayesi olacak. ABD ve AB ilişkilerinin gelişme şansı olacaksa,bunun nedeni Aselsan v.b. şirketlerimiz olacak.
    Bist'e kazanç; isabetli öngörülere dayalı eylemlerdedir. Yaşayıp göreceğiz.
    Bu da başka bir paylaşım. Bunları tekrar paylaşmak hoş bir davranış değil ama, o dönem çok eleştirilmistik. Sadece onlar için.

3.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    13.03.2024'te paylaşmışım. Bir arkadaş böyle yazarak vebal aldığımızı bile söylemişti. Demek ki vebal değil sevap almış olmalıyım. Elbette benim gibi bir amatöre göre kimse hareket etmemiştir. Ama en azından vebal almadık. Sabredenlere hayırlı olsun.

Hala hisse altın performansini yakalamis degil. Hisse alim 28 tl, ayni zamanda gram altin 196 tl. Altin gram olmus 3431 tl, yani 17,5 kat artmis. Hisse bedelsizlerle birlikte başabaş noktasına gelmesi icin altin sabit kalip ,hisse 122-123 tl ye cikmali. Ki o fiyatta ancak esitlenir.Bir hisse altindan daha fazla kazandirmali ki, yillarca beklenilen zamana ve strese değsin.Yoksa ancak esitlenecekse bunun mantigi neresinde?Insanlar burada yillardir stres ile bekliyor. Altın alsalardi rahat olurlardi en azindan...

4. mileti gaza getirmeyin geçmişte 50 kadar götürüp 25 lere çektiklerini unutmayın bankof satmaya başlarsa kötü

Alıntı Originally Posted by metalicaa Yazıyı Oku
    mileti gaza getirmeyin geçmişte 50 kadar götürüp 25 lere çektiklerini unutmayın bankof satmaya başlarsa kötü
    3 usd idi yine zirvesi 2017 senesinde.
    birebir aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz acaba.

6.  Alıntı Originally Posted by hasan. Yazıyı Oku
    Birebir aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz acaba.
    demekkİ artik zİrvedeyİz dİkatt !!!!!

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    birebir aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz acaba.
    Hiisenin o zamanki dolar bazlı bilançosu ile bugün ki bilançosu ve büyüklüğü arasında dağ kadar fark var, üstelik konjektör ve hedeflerde değişmiş belirgenleşmiş o gün 3$ tepe iken bugün 2.15$ dip olmuş, zirve dersek erken konuşmuş oluruz, bence ederini bile bulmuş değil, 9-10$ lar olsaydı belki fiyat çok yüksek derdik.
    Üstelik bist soygun yeri olmuşken ii boş şirketler zibil gibi halka arz olup piyasayı bulandırırken ederinin çok üstünde fiyatlanan şirketler varken ve bunlara son 5 yıldır şahit olan geriye kalmış yatırımcı aselsanın fiyatına yüksek diyemez.

8. [QUOTE=junge;6991976]Hiisenin o zamanki dolar bazlı bilançosu ile bugün ki bilançosu ve büyüklüğü arasında dağ kadar fark var, üstelik konjektör ve hedeflerde değişmiş belirgenleşmiş o gün 3$ tepe iken bugün 2.15$ dip olmuş, zirve dersek erken konuşmuş oluruz, bence ederini bile bulmuş değil, 9-10$ lar olsaydı belki fiyat çok yüksek derdik.
    Üstelik bist soygun yeri olmuşken ii boş şirketler zibil gibi halka arz olup piyasayı bulandırırken ederinin çok üstünde fiyatlanan şirketler varken ve bunlara son 5 yıldır şahit olan geriye kalmış yatırımcı aselsanın fiyatına yüksek diyemez.[

keşke borsada herşey bilançolarla hareket etse ...

Sayfa 657/675 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •