Sayfa 657/676 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

ASELSAN ve TUSAŞ arasında hava araçları faydalı yükleri kapsamında Aviyonik, Haberleşme, Radar, Elektro-Optik, Elektronik Harp, Seyrüsefer ve Güdüm sistemlerinin geliştirilmesine ve tedarikine ilişkin muhtelif sözleşmeler imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2024 ila 2028 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir. Sözleşmelerin 329.000.000,- ABD Doları tutarındaki kısmı aktive edilmiştir.

ASELSAN,*Asya-Pasifik bölgesinde yer alan müşterileri ile radar, dost-düşman tanıma ve*haberleşme sistemlerinin ihracatına ilişkin toplam tutarı 11,4 Milyon ABD*Doları olan satış sözleşmeleri imzalamıştır.

ASELSAN*ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında;*Denizaltı Torpido Karşı Tedbir Sistemleri, Hava Komuta Kontrol Sistemi ve Kent*Güvenliği Projeleri kapsamında Güvenlik Sistemlerinin tedarikine ilişkin toplam*tutarı 94.517.200,- ABD Doları olan sözleşmeler imzalanmıştır. Sözleşmeler*kapsamında teslimatlar 2025-2029 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,549
    Blog Entries
    3
    Lakin bu siparişlerden Aselsan haberi yok davranıyor..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

5.  Alıntı Originally Posted by mustafaaxu Yazıyı Oku
    bol kazançlar diliyorum
    Vay Yılların aselsancısı mustafaaxu ağabeyimiz gelmiş hoş gelmiş.
    siz hissenetin en eskilerindensiniz.
    ağabeyciğim hala aselsanda mısınız ?
    bir iki sorum olacak size naçizane.
    tüm geçen yılları düşünürsek siz hep asels'da durdunuz diye hatırlıyorum. belki de 15 sene ?
    size bir servet oluştırdu mu ?

mutlu ve huzurlu musunuz hisse açısından
    yoksa başka hisselere de meyil ettiniz mi ?
    ya da şöyle yapsaydım daha iyi olurdu diyor musunuz ?

konu dışı ama Bal işi ne alemde ? devam mı ? hala devam ediyorsan da Allah bol hayırlı kazançlar versin
    Fethiye'ye selamlar ederim eğer doğru hatırlıyorsam, güzel memlekettir.

ASELSAN,*Türk Devletleri Teşkilatı üyesi bir ülke ile elektro-optik ve haberleşme*sistemlerinin doğrudan satışına ilişkin toplam tutarı 58,6 Milyon ABD Doları*olan ihracat sözleşmeleri imzalamıştır.

ASELSAN,*Avrupa Birliği'nde yerleşik bir müşterisi ile kara silah sistemlerinin doğrudan*satışına ilişkin toplam tutarı 50,8 Milyon Avro olan ihracat sözleşmesi*imzalamıştır.

Sayfa 657/676 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •