ASELSAN ve TUSAŞ arasında hava araçları faydalı yükleri kapsamında Aviyonik, Haberleşme, Radar, Elektro-Optik, Elektronik Harp, Seyrüsefer ve Güdüm sistemlerinin geliştirilmesine ve tedarikine ilişkin muhtelif sözleşmeler imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2024 ila 2028 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir. Sözleşmelerin 329.000.000,- ABD Doları tutarındaki kısmı aktive edilmiştir.
ASELSAN,*Asya-Pasifik bölgesinde yer alan müşterileri ile radar, dost-düşman tanıma ve*haberleşme sistemlerinin ihracatına ilişkin toplam tutarı 11,4 Milyon ABD*Doları olan satış sözleşmeleri imzalamıştır.
ASELSAN*ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında;*Denizaltı Torpido Karşı Tedbir Sistemleri, Hava Komuta Kontrol Sistemi ve Kent*Güvenliği Projeleri kapsamında Güvenlik Sistemlerinin tedarikine ilişkin toplam*tutarı 94.517.200,- ABD Doları olan sözleşmeler imzalanmıştır. Sözleşmeler*kapsamında teslimatlar 2025-2029 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir.
Lakin bu siparişlerden Aselsan haberi yok davranıyor..
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Vay Yılların aselsancısı mustafaaxu ağabeyimiz gelmiş hoş gelmiş.
siz hissenetin en eskilerindensiniz.
ağabeyciğim hala aselsanda mısınız ?
bir iki sorum olacak size naçizane.
tüm geçen yılları düşünürsek siz hep asels'da durdunuz diye hatırlıyorum. belki de 15 sene ?
size bir servet oluştırdu mu ?
mutlu ve huzurlu musunuz hisse açısından
yoksa başka hisselere de meyil ettiniz mi ?
ya da şöyle yapsaydım daha iyi olurdu diyor musunuz ?
konu dışı ama Bal işi ne alemde ? devam mı ? hala devam ediyorsan da Allah bol hayırlı kazançlar versin
Fethiye'ye selamlar ederim eğer doğru hatırlıyorsam, güzel memlekettir.
ASELSAN,*Türk Devletleri Teşkilatı üyesi bir ülke ile elektro-optik ve haberleşme*sistemlerinin doğrudan satışına ilişkin toplam tutarı 58,6 Milyon ABD Doları*olan ihracat sözleşmeleri imzalamıştır.
ASELSAN,*Avrupa Birliği'nde yerleşik bir müşterisi ile kara silah sistemlerinin doğrudan*satışına ilişkin toplam tutarı 50,8 Milyon Avro olan ihracat sözleşmesi*imzalamıştır.
Yer İmleri