Sayfa 658/976 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    · 5s
    Albayrak: Girişim sermayesi fonlarına önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde 2 milyar lira tutarında kaynak aktarmayı hedefliyoruz.

2. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. Teşekkürler Umut Bey. Toplama durumu var gibi sizce?

4. Şu an bulunduğu fiyat seviyeleri kuvvetli direnç bölgesi belkide en zorlu son direnç bölgesi olduğunu düşünüyorum. Kırılması biraz güç olacak ama sonucu umarım güzel olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (5 üye ve 8 ziyaretçi)

bdayım, FENERBAHÇE, KERASUS PASCHA, meslinak, slayer84

hissemiz yükseldikçe mısafırlerimiz çoğalıyor bi ara ben ve umut kardeşten başka kimse kalmamıştı eskilerden

6.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Şu an bulunduğu fiyat seviyeleri kuvvetli direnç bölgesi belkide en zorlu son direnç bölgesi olduğunu düşünüyorum. Kırılması biraz güç olacak ama sonucu umarım güzel olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

patron tahtada takla atıyor resmen , aldıkları yetmemiş demekki

hedefi bendeki mallar olmalı çok beklersin aga çok çek2.50 ye bırazını vereyim

7. arkadaşlar dikkat ediyorsanız eğer her kapanış bir önceki günün üstünde oluyor hayırlısı bakalım

8. Yarın 1.93 gecerse 1.95 ben kaldıracağım çizgiyi hızlı geçmemiz lazım
    Çok bekledik bence hubvc denen ucube tahta nerelere gitti biz şimdiye 3 lü rakamları konuşmamız gerekiyordu
    Yatırım tavsiyesi olarak görmeyin (ytd) 🧐

Sayfa 658/976 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •