Sayfa 658/736 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Fon un kap taki sayfasini actiktan sonra sol tarafta ozel secili iken sagda bildirim sorguya tiklayinca tum bildirimleri bulur orada portfoy dagilimi na da ulasabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Selamlar tefasta fonların kap bilgi adresinden özet den son beş bildirim tıklayınca fon dagilimi aciliyordu.simdi bu acilmiyor ayın birinden otuzuna kadar tarih var. Bakiyoduk fon içinde hangi tahviller var diye.
    Bu konuda bilgisi olan nasıl görebiliriz fonun icerigini
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Buyrun...
    Aralik portfoy
    https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...94453b8ac22dac

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    İndirdim baktım benim dediğim potfoy dagilimi yok.bunu bilerekmi kisitliyorlar anlamadım. Hst nin icinde hangi devlet tahvili var önceden bunları tefasfan kap adresten görüyordum şimdi yok
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. Tahvil içermeye başlayan ppflerde bir onceki faiz indirimi etkisi çok fazla olmamıştı, hatta son birkaç gündur getiri artmaya baslamistimBakalım şu an ne olacak. Mevcutta elimdeki ppflerin %90 kadarı 0 stopaj, geriye kalanın çoğunluğu da %7.5, stopajlı, cüzzi miktarda ele geçen fazlalık TL de %10 stopajlı. Stopaj avantajı dahi büyük bir nimet haline dönüştü.

4. dediğiniz doğru lakin artık PPF devlet tahvili alma zorunluluğu getirildi.bundan sonra belki bi tık daha yüksek getiri sunabilir
    eğerki içinde kısa vadeli tahvil yerine uzun vadeli devlet tahvili varsa ...

Ppflere %15 stopaj gelirmi .
    Sdaece mevduat artar gibi

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben ppf de duranlarla bir miktar aldım ama tedirginde oldum zaten hisse fonlarda 6 aydır bekliyorum bazıları zararda üstüne bir de çok fazla bekleme maliyetim oldu, şimdi bir darbe de buradan yersem kötü olur.
    Ben de aldım bundan, perşembe sabahı fiyatından, pişman etmez inşallah
    anket işleri daire başkanınöbetçi crashçıyeşil soğan stokçusu

7. Son faiz indiriminden sonra ppf getirileri bugün ortalama 0.1340-0.1380 civarı olmuş. Tabi öbür haftadan itibaren gevşerse gevşer. Şu anki durum faiz düşüyor , ama faiz getirisi çok düşmüyor faiz bazlı kazanan var,döviz çok artmıyor ama dövizi olan hem ufak değer artışından hem de döviz fonu benzeri yatırımından kazaniyor , altını olan için altın kiprasmaya başladı. Herkes birarada , Nescafe 3ü 1 arada gibi

8. https://x.com/NewLifeMySon/status/1882389001778196921

Daha önce borclanma araclari fonları yöneten bir profesyonelden güzel bir tweet

Sayfa 658/736 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •