Sayfa 659/916 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Cam ve Seramik sektörü hareketli. Bizimkinin rahatı yerinde. Yapışmış koltuğa. Kalkamıyor. 😀😀😀

2. Vay bea..bu ne azim..bu ne kararlilik...tebrik ediyorum bu hissenin sahibini..sulalesine de en derinden selamlarimi soyluyom

3. Derin bir sessizlik; ya Allah kahretsin dendi ve hisseler satıldı, ya umutlar tükendi herkes kabuğuna çekildi ve her şey oluruna bırakıldı, ya da fırtına öncesi sessizlik!!! kıyamet mi kopacak yoksa.....öyle olursa yön ne taraf olur acaba? pala mı sazı alır eline yoksa yeni yatırımcılar mı?

4.52 de bir lot alıcı var tir tir titriyor lan gelirse 4 buçuk tl yi nerden bulurum... Sert yükseldik hala düzeltme bekliyorum )))

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    4.52 de bir lot alıcı var tir tir titriyor lan gelirse 4 buçuk tl yi nerden bulurum... Sert yükseldik hala düzeltme bekliyorum )))

Büyük cesaret, patron bile onun kadar cesaretli değil, 4,5 lirayı bu riskli hisseye bağlayacak.
    Hazır müşteri bulmuşken ben mi bassam, sonuçta 4,5 gayme cebe inidirecem.

Tüüh benden önce birisi daha hızlı davrandı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Hadi bakalım, SPK bilançosu geldiğinde ne tepki verecek. Bu kar karşılığı aç gözlülük yapıp temettü dağıtmayacağım diyecek mi? Sabır ile izlemeye devam. Bölüşmeyi öğreneceksin patron. Seve seve vereceksin.

Kutpo dan çıkan para Vestel e gidiyor anlaşılan ))
    Allahım sabrını verdin mükafatını da senden dilerim yaptık bir hata affet ders oldu bu kefaret yetsin lütfen patrondan ondan bundan istemiyoruz senden istiyoruz sen ol de yeter.. Amin

8. Üstad, duaların inşalkah kabul olur. 🙏🙏🙏🙏

Sayfa 659/916 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •