Sayfa 659/981 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Master_Gamer Guest
    Sınırdan füze veya uçak geliyor diye enişte söylerse devreye alır hazır eder ve savunma yapması için dua edersin.

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Abi ABD'nin Türkiye'de Kürdistan kurması için hava saldırısı yapması mi gerekiyor?Yani bir bombardıman ile bize saldırıp Kürdistan kuracağını mi düşünüyorsun?
    ABD tehdit ediyor bu bizim savunmaya geçmemiz için yeterli, tehditin son aşaması saldırı olur mu bunu bilemeyiz ABD'nin bileceği bir şey bu..
    ABD ile müttefik olma isteğimiz Atatürk'ün siyasetinin tersine 1946'dan sonra arttı sonunda Nato'ya girdik ama Johnson'un ahlaksız mektubuyla İnönü de bunun yanlış bir karar olduğunu gördü. Bugün bu yanlış ve tehlikeli karardan dönülmesi kesin bir zorunluluktur..... S400'ün bir ABD hava saldırısına karşı kullanılmaması emrini ise hiç kimse veremez çünkü bu doğrudan vatana ihanettir..

S400 füzelerinin deniz yoluyla yaz sonunda geleceği haberi geçti. Süreç yavaş işliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Millet S- 400 gazıyla Doğu Akdeniz 'deki ülkelere meydan okumaya başlamış. Bunlar iki aya kalmaz, Amerika' yi , Avrupa' yı fethettikleri ıslak rüyalar görmeye başlayacak.
    Ben öyle "Yurtdışında fetih yapacağım" diyen yiğide "Yurtiçinde Kürdİstan Açılımı yaparken fetihçiliğiniz neredeydi?" diye sorarım.. Geçelim böyle osuruktan gazelleri..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    S400 olmadı...şimdi dış borç söylemi zamanı...

şaka bir yana reis 5 kuruşa bu belayı da def etti şu ana kadar.

Batarya başına iki buçuk kuruş...

şimdi sırada 500 bips faiz indirimi var.

Valla bu pazarda 10 kuruş anca eder.

topla çarp 6 lirayı bulmayacak dolar kuru..

6.  Alıntı Originally Posted by mursevim Yazıyı Oku
    İşden çıkıyorum bir çalışan s400 geldi dolar patlarmı soruyor bana. 40binlik almış bugün. Bu kadar herkesin dolar aldığı bir düzende adamlar ekmek yedirir mi bunu düşünmek lazım
    Ben bunu geçen aylarda benjamin 585 deyken söylemistim.DTH lar in rekor kırdığı bir piyasada bu benjo dahada düşer.

7. Tabiki de alacağız

https://youtu.be/WNOf1t22MAI?t=144
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, şahsi düşüncelerim hayali çalışmalarımdır. Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim. Trade at your own risk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    S400 olmadı...şimdi dış borç söylemi zamanı...

şaka bir yana reis 5 kuruşa bu belayı da def etti şu ana kadar.

Batarya başına iki buçuk kuruş...

şimdi sırada 500 bips faiz indirimi var.

Valla bu pazarda 10 kuruş anca eder.

topla çarp 6 lirayı bulmayacak dolar kuru..
    Bora abi düşük dolar yabancının şu anda işine geliyor.Hayvan gibi DİBS satacaklar.Faizlerin düşmesini bekliyorlar bence.Asil kar orda.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 659/981 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •