ALLIANCE
23-02-2013, 23:57
Münafıklığın 3 alameti vardır:
Emanete hıyanet (küçük ortakların emaneti bence hıyanetin alasını görmekte)
Yalan (Alası var bilen bilir)
Vaadde bulunup yerine getirmemek (hep vaatler hep dağ fare doğurur)
Şahsi görüşüm artık piyasa gereken cevabı en güzelinden verecek.. Baskı yapan kim olursa olsun..Teknik analiz düşüş dalgasının artık haddini aştığını gösteriyor.. PD/DD 0.3 larda; solo bilanco hep basabas gelir ama iyi bir konsolide bilanco bekliyoruz. Ve surpriz haberler kreması olur kimbilir.. Yatırımcı tavsiyesi asla değildir ancak bu kadar baskı kurulan ve yönetici ortaklar tarafından bu kadar hırpalanan hissenin yükselişi herhalde müthiş olur...
YTD ; her koyun kendi bacağından asılır tıpkı benim gibi...
Lafımız Başkana:
Mehmet Ali Korkmaz --başkan seçilmek için-- geçen mayısta 200 milyon luk bir projemiz var dedi
bankanın kredi vermek için yönetime seçilmemiz gerektiğini
yoksa teminat mektubu alınamayacağını , bu projenin çok önemli olduğunu gözümüzün içine --baka baka-- söylemediniz mi?
2013 mayısa 3 ay kaldı.
Genel kurulda divan başkanını seçerken halil emmiyi getirin.. efendim salonda değil .. telefon açın gelsin.. efendim açtık evde dinleniyormuş! muhabbetleri lütfen tekrar olmasın!
Vaad ettiğiniz lakin yapamadığınız 200 milyonluk projeyide.. yok efendim suriyede savaş çıktı.., kuzey ırağa giremedik.. amerikalılar izin vermedi..yağmur az yağdı ..konyaya kar düşmedi..uykumuzu tam alamadık ..yönetime seçilmek, imtiyazlı hisseleri toplamak epey bizi yormuş.. diye genel kurulda lütfen savuşturmayın!
son isteğimde
19 liradan 6 liraya düşme grafiğini de 1. slayt olarak bu senede -- 5 liraya NASIL ÇAKTIĞINIZI-- toplantı açılışında Kuran-ı Kerim okunurken-- yine gösterin , ricamdır
Yer İmleri