Ne oluyo bu mala..
Ne oluyo bu mala..
Piyasa bozuyo halimiz ne olck acaba..bi haberde gelmedi bilirkisiden
Bu kadar gecikmemesi gerekirdi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsada en sevdigim kagıt bana gelmeden bır yere gıtmez dıyelı 6 ay oldu yavaş yavaş gelıyor bana dogru 14.70 den ben almadan bır yere gıtmez mıktarda verıyorum 35 bın lot alacam sızde burdasınız bende burdayım BARANAGA arkadasım kusura bakma allah herkesın gonlune gore versın dıyorum ama borsa akıl işidir EKİM AYI GELMEDEN AÇIKLAMA GELECEGINI ZANNETMEM
Sayın cefri eni sonu bu kağıt düşecek dediğinizi ben aylar öncesinden hatırlıyorum. Nitekim de haklı çıktınız. Yalnız şunu belirtmek isterim ki ekimde olumlu rapor çıkmazsa daha düşük fiyata alınabilir bu kagit. 14.70 den alırım diyorsanız beklentiniz olumlu rapor mu yoksa başka birşey mi? Aklıma gelenler birleşme veya devir gibi bir işlem ya da elimizdeki tek umut kaynağı olan değerli arazi üzerine otel yapımı ...
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rapor açıklanmadan önceki son silkeleme hareketi olabilir mi bu? Pek teknikten grafikten anlamam ama birilerinin bizi bu konuda aydınlatması lazım. Teknikci arkadaşlara duyurulur.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 lü rakamlara gelirse bizde elimizdekilere bir miktar daha takfiye yaparız. Bizimki 35 bin olmazda 5-10 bin arası olabilir. Elimizdede var çünkü. Saygılar.
14.70 e gelirse bende alırım...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri