Sayfa 66/387 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3092 madde; 521 - 528 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.

2. miaya bak 100tl oynadi

3. dün tavan dan çözülünce 4 , 5 kere genelde 39.70 civarı karşılandı .bugünde onun altına vermediler şu ana kadar ..

4.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.
    devir teknoloji ve enerji devri...atatp bu iki önemli sektörün de içinde...dün akşam FED faizleri sabit tuttu...ileride faiz indirim sürecine de girebilir...o sürece girdiği zaman emtiya ve teknoloji şirketleri rüzgarı arkasına alacaklar...bizim tek yapmamız gereken sabır ile beklemektir...gerçekten de bu şirket amerika borsasında işlem görseydi belki milyar dolarlardan işlem görecekti..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    dün tavan dan çözülünce 4 , 5 kere genelde 39.70 civarı karşılandı .bugünde onun altına vermediler şu ana kadar ..
    bu hisseyi sahiplenecek by lar bundan güzel ekmek yiyebilecek...çünkü güzel hikayesi var...piyasa her türlü bu hisseye alışa gelir...bakalım tahta yapıcılar neler planlıyorlar...ben de bir izleyici olarak yakından takip ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. eğer kovit tekrardan gündeme gelirse aynı şekilde yazılım ve teknoloji şirketleri olumlu etkilenecek..biz de bundan fayda sağlayacağız...kısacası attığınız her para bu hissede tura gelecek...başka şansı yok...

7. 20 günlük ortalamaya değdirdi . sayılır. 38.74

8. bu gün 40.00 üzerine çıkıp tutunmalı ..sorun yok ALLAHIN izniyle yatırımcıyız ..günlükçüler ive tahta yapıcı düşünsün bana ne..

Sayfa 66/387 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •