Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.
Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.
miaya bak 100tl oynadi
dün tavan dan çözülünce 4 , 5 kere genelde 39.70 civarı karşılandı .bugünde onun altına vermediler şu ana kadar ..
devir teknoloji ve enerji devri...atatp bu iki önemli sektörün de içinde...dün akşam FED faizleri sabit tuttu...ileride faiz indirim sürecine de girebilir...o sürece girdiği zaman emtiya ve teknoloji şirketleri rüzgarı arkasına alacaklar...bizim tek yapmamız gereken sabır ile beklemektir...gerçekten de bu şirket amerika borsasında işlem görseydi belki milyar dolarlardan işlem görecekti..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
eğer kovit tekrardan gündeme gelirse aynı şekilde yazılım ve teknoloji şirketleri olumlu etkilenecek..biz de bundan fayda sağlayacağız...kısacası attığınız her para bu hissede tura gelecek...başka şansı yok...![]()
20 günlük ortalamaya değdirdi . sayılır. 38.74
bu gün 40.00 üzerine çıkıp tutunmalı ..sorun yok ALLAHIN izniyle yatırımcıyız ..günlükçüler ive tahta yapıcı düşünsün bana ne..
Yer İmleri