51.5 çevresi baya önemli.
ama 53+'dan baya kalktığımız için oranın enerjisi kullanılmış bitmiş de olabilir.
bu bölge de delinirse (teyitli lazım) 44.5lar ve/ya da 38'ler filan beklenti konusu olur artık.
51.5 çevresi baya önemli.
ama 53+'dan baya kalktığımız için oranın enerjisi kullanılmış bitmiş de olabilir.
bu bölge de delinirse (teyitli lazım) 44.5lar ve/ya da 38'ler filan beklenti konusu olur artık.
bak allah bak, ben yine makroda bi yatay ABC tamamlamışız da şu an laga luga yapıyoruz gibi hissettim.
bu son kısım önce şaşalattı çünkü yukarı kırar gideriz artık diye düşünüyordum ve şu an herşey bozuk/satta ama bir önceki dibi delmeyen bir salınım olacak ve yeni bir makro yukarı başlayacak sanrısındayım şu an.
yani şimdilik "daha da derin bir ayı girecek mi araya" tedirginliğim azaldı baktıkça. bence 53-57'nin altına sarkmadan (belki oralara da sarkmadan) yukarı döneceğiz; dönmemiz lazım yoksa da bu nasıl grafik
doğal olarak tavsiye filan değil, grafiklere sık bakan birinin tahmini ve hatalı çıkabilir![]()
Son düzenleme : KPL; 03-08-2024 saat: 19:43.
gelelim bu sanrımıza :
bir yandan 49''a kadar çakıldığı için fena yattı olarak okunabilir.
öte yandan 53 altında hemen hiç kalamadığı için şimdilik tuttu olarak da okunabilir - koca bir wick ve bir sürü çığlık kaldı altında
netekim 54-52'e BTC, ETH alışı yazmıştım, onlar kucağımda indik kalktık - sinir harbi oldu tabi ama geri vermedim, toparladık. şimdilik!
öte yandan fiyatlar aşırı saçma yerlere gelince alt alma niyetim olmamasına rağmen dayanamayıp biraz SOL, RNDR ekledim onlar kara bile geçti. şimdilik !
bugünlük de raporlarımız böyle![]()
hem veri var, hemde hafta sonu geldi (malum hafta sonu dimek, it boğaların2000-3000 pips tahta kaldırması dimek... hiç bişey önemli deel, havta sonu oldummu godumun bebeleri yükseltiyorlar )
şüfer geri binmiş gamyona...
bu sefer muavinide 2 dene almış gibi sanki İT
dipten 2 bing pips kaldırmışlar... mavi ortalamaya yaklaştırmışlar
64 bing 550 yanayiii
yalnız kaldıraçlı oynayanlar üçün şöyle bir sorun olur
buradan 1500-2000 pips aşağı gelse bile, AL bozulmaz... ertesi gün verdiğini geri alır
ama günlük AL verdi diye, yüksek kaldıraç ile yüklü poza girilirse, bu daldı çıktıda teminatı bitirir
Yer İmleri