Sayfa 663/907 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Muhteberu ustadim nedersin bu borsa sence ne olur ?toparlarmi ? Yoksa düşüşe devam mi?

2. Kırılasın,incinesin diye yazmadım üzülme ama armut piş ağzıma düş olmaz kanımca birazda senin geleceğe dair yol gösterici kıymetli fikirlerini alalım ‘mistletoe’..

3.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Muhteberu ustadim nedersin bu borsa sence ne olur ?toparlarmi ? Yoksa düşüşe devam mi?
    estagfurullah abi üstat nerde biz nerde garip bir tek ALLAH ın kuluyuz işte..
    1.355 üstü kapanışlar lazım abi o zaman güvenli sayarım bisti.
    hala ayılar piyasaya hakim şuanda izlemedeyim.

saygılar.

23 nisan ulusal egemenliğimiz ve dünyada tek çoçuk bayramımız kutlu olsun .mustafa kemal ATATÜRK.ve tüm ulusal kurtuluş mücadelisinde. emeği geçenlere rahmet minnet ve şükranla anıyorum ..
    ve ülkenin şimdiki bu halinden hayatımın hiçbir döneminde sağ partiye oy vermesemde kendimi sorumlu tutup utanıyorum.

4. komünistlik, masonluk, zındıklık, dinsizlik; doğrudan doğruya anarşistliği intac ediyor.

Ve bu dehşetli tahrib edicilere karşı, ancak ve ancak hakikat-i Kur'aniye etrafında ittihad-ı İslâm dayanabilir.

Ve beşeri bu tehlikeden kurtarmağa vesile olduğu gibi, bu vatanı istila-yı ecanibden ve bu milleti anarşilikten kurtaracak yalnız odur.

Ve bu hakikata binaen Demokratlar bütün kuvvetleriyle bu hakikata istinad edip komünist ve masonluk cereyanına karşı vaziyet almaları zarurîdir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Çoğu yalancılık ve bilmeyerek ecnebi parmağına âlet olmak ihtimali var.

Hem siyasete giren, ya muvafık olur veya muhalif olur.

Eğer muvafık olsa; madem memur ve meb'us değilim, o halde siyasetçilik bana fuzulî ve malayani bir şeydir.

Bana ihtiyaç yok ki, beyhude karışayım.

Eğer muhalif siyasete girsem, ya fikirle veya kuvvetle karışacağım.

Eğer fikirle olsa, bana ihtiyaç yok.
    Çünki mesail tavazzuh etmiş, herkes benim gibi bilir.

Beyhude çene çalmak manasızdır.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Dunya borsalari virus korkusuyla sert dusmus mus, insanin has.... ordan diyesi geliyor.
    Trump bizim borsayi manupule ederken, ralli olursa hic sasmam diye hatta bilmistim dicem diyede not dusmustum.
    Simdi gene sallamasyon hislerimi soyliyim, bu borsaya 1 sene sonra baktigimizda bu seviyelerin ustunde olur kanaatimce,
    Trump bu arada
    1 - yaptirimla,
    2- akdeniz petrol
    3- ara ara orta dogu mubbetleriyle sallar gene ortaligi.
    Ha ihlas mi onun yorumu haketmesi icin 1 tl istune hallenmesi icap eder...
    Gaga şu satırları bile niye dedim bilmem demem oki ışığı hafif olanın gölgesi silik olur... hepimizin mutlu mesut kendisi için hayırlı olanla mutlu olması temennisiyle

7. Bu işte bir tezat var.Dünkü holdinglere bakıyorum 2 3 milyar dolarlardan işlem görsün.ihlas gurubunu toplasan piyasadeğeri 1 milyar dolar etmesin.ya biz bu gurubu gözümüzde büyüttük yada ihlaslar son dakikalarını oynuyor da bizim haberimiz yok.sanki,birileri sidik zoruyla ayakta tutmaya çalışıyor.Bugün böylebir firmanın batmasını ülkemizin kırılgan ekonomisi kaldırmaz diyerek zoraki ayakta tutmaya çalışılıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ben ABD olsam şu MB Başkanı'nı izlesem soykırım falan rafa kaldırırım. Bunlar Allah'larından bulmuş üstüne ben gelmeyeyim derim.

Sayfa 663/907 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •