450 ye alınan bir ev o kadar kira getirmez. Bence ilanı veren yazan şahıs kira getirisini sallamış. Ya da başka bir bit yeniği var.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
450 ye alınan bir ev o kadar kira getirmez. Bence ilanı veren yazan şahıs kira getirisini sallamış. Ya da başka bir bit yeniği var.
Evlenecekler Nişanlanacaklar yüzük ve takı olarak PLATİN alsınlar ALTIN yerine!!!
Şu anda daha ucuz. İleride epey kazançlı çıkarsınız. Ayrıca takması çok daha rahat. Normalde Platin Altından daha pahalı olmalı ama şu anki durum anormal.
Platin işçilik ve üretimi altına göre 10 kat maliyetli olmasaydı neden olmasın .
Birde bozdururken %10 marjı da var
Çok güzel batırım tavsiyesi olmuş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim tavsiyem, şu kötü ortamda takı isteyen kadınla evlenmeyin.
Bu bir erkeğin yapacağı en kötü yatırımdır.
Gerçi böyle diye diye de evde kaldık.![]()
En akıllısını yaptınız, süresiz nafaka diye bir şeyin olduğunu bilen bir erkek asla evlenmez.
Boşanma durumunda mal paylaşım sözleşmeniz yoksa gitti tüm mallarınızın yarısı, üstüne bir de süresiz nafaka, ölene kadar ödenmek zorunda, kadın yeni biri ile evlenmez ise. Asgari ücretli bir işe dahi girse nafaka ödemeye devam. Nafaka alanların %95'i kadın, %5'i erkek.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bir arkadaşım evlenmeden önce ev aldı. Evlendikten sonra Kentsel dönüşüm ile evi yenilendi. Avukat bu durumda kadının hakkı olabileceğinden bahsetti. Dava vb. ile uğraşmamak için anlaşarak evin yarı değerine yakınını nakit verip ayrıldılar. Böyle istisna durumlar olabiliyor.
Yer İmleri