Sayfa 664/752 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon
Arama sonucu : 6009 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hakem hataları yüzünden eski TFF başkanını yediler,ama değişen bir şey yok,fakat enteresandır yeni başkana laf söyleyen yok.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku

Haftalık grafik,,,100 e bir şey kalmadı.
    Bi GS ye yenildi,hisse iflah olmadı,,,135 lerden 101 lere düştü,,,,,100 e 1 tl kaldı,,ama dip olduğunu anlamamız için buralarda epey bir süre tutunduğunu görmemiz lazım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Umrumda bile değil , yıllarca yazdık çizdik...

Ali başkan ve arkadaşları yıllardır yaptıkları gibi topçu simsarlarının ve hanutçu-komisyoncu takımının dolduruşuna bimem kaçıncı sefer yalanlarına mı inandılar ?

Yeter taraftarı hasta ettiğiniz...

https://www.sozcu.com.tr/fenerbahce-...i-kayip-p91747

bu rakamları duyan diye fenerli topçular niye oynasın ki...

ahlak yerlerde...

sağolasınız yöneticiler...

4. yarın 100 liranın altını görür sabah sonra yataya bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    yarın 100 liranın altını görür sabah sonra yataya bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.
    80 in alti zor gibi geliyor. Gerci spor hissesi. Ne yapacagi belli olmaz.

7. spor hisseleri arasında yatırım yapmaya en uygun hisse olarak feneri görüyorum. neden mi ? 1. gs yükünü aldı herkes şampiyonluk kesin gözüyle bakıyor ve mallanmış durumda, 2. beşiktaş lige iyi başladı ama balon çabuk söndü biraz mallandılar diye düşünüyorum, 3. ts sürpriz at ama ümit vermiyor, 4. fener 80 lerden 195 lere geldi genelkurul, morinyo, vs. beklentisi ile ve şimdi neredeyse geldiğini noktaya geri döndü. morinyo ve yönetim hala yerinde duruyor. önemli transferler yapıldı. beklenti çıtası o kadar yüksek tutuldu ki taraftar bir kaç kötü sonuçta hemen demoralize oluyor. bence toparlayacaklar ve yine tepeye oynayacaklar. fiyatıda destek noktasına oturdu diye düşünüyorum. benim beklentim en kötü geride kaldı. bundan daha kötü morinyo gider yönetim tekrar erken genel kurul yapar veya yeni bir teknik direktör getirirler. yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    spor hisseleri arasında yatırım yapmaya en uygun hisse olarak feneri görüyorum. neden mi ? 1. gs yükünü aldı herkes şampiyonluk kesin gözüyle bakıyor ve mallanmış durumda, 2. beşiktaş lige iyi başladı ama balon çabuk söndü biraz mallandılar diye düşünüyorum, 3. ts sürpriz at ama ümit vermiyor, 4. fener 80 lerden 195 lere geldi genelkurul, morinyo, vs. beklentisi ile ve şimdi neredeyse geldiğini noktaya geri döndü. morinyo ve yönetim hala yerinde duruyor. önemli transferler yapıldı. beklenti çıtası o kadar yüksek tutuldu ki taraftar bir kaç kötü sonuçta hemen demoralize oluyor. bence toparlayacaklar ve yine tepeye oynayacaklar. fiyatıda destek noktasına oturdu diye düşünüyorum. benim beklentim en kötü geride kaldı. bundan daha kötü morinyo gider yönetim tekrar erken genel kurul yapar veya yeni bir teknik direktör getirirler. yatırım tavsiyesi değildir.
    6.40-54.15
    22.24-85
    43.12-142
    81.50-198
    94.75-?????

Bu sefer ne olacak bakalım.

Gs nin puan kaybetmesi,Fener in tekrar potaya girmesi gerekiyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 664/752 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •