Originally Posted by pronto Odea gecelik 14 gorunuyor tabloda.Internet sayfasinda hala 13. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Güncelleme olacağı yönünde bilgi var, odea müşterisi olan internet şubeden bakarsa iyi olur.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yarın Nkolay 16,50 oluyormuş, yeni bilgi geldi
Dün geçtim ing ye. 500 k da günlük 20 lira farketti bilginize
Originally Posted by memorex Özel bankacılık şubesi.Faiz artışının geleceğini düşünerek yarışa katıldılar görünüyor. Hayır faiz artacağını düşündükleri için değil faizler arttırdığı için arttırıyorlar. Çarşamba gününden itibaren 14.75 le fonlama yapılacak
Originally Posted by yuji nzor'dan viop'a geçiyorum ben, yeterince zaman verdim Şu an en iyisi tartışmasız Viop hesabı, Takasbank ın verdiği oran...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by spektrum Yarın Nkolay 16,50 oluyormuş, yeni bilgi geldi 16,5 un neti 14 zaten GLP 14,75 onun da neti 14 nerde kaldı üstü ve risk pirimi
NKolay 16.5 Net 14.025 MK 14.76 Yine de fena değil.. Ciddi çıkış oldu demek ki reaksiyon vermek zorunda kaldılar..
Originally Posted by iyimser 16,5 un neti 14 zaten GLP 14,75 onun da neti 14 nerde kaldı üstü ve risk pirimi Aynı şeyleri söyledim ben de yetkiliye
Forum Rules
Yer İmleri