Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 664/983 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    tesekkurler....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Merhaba değerli başlık takipçileri

Bir süredir yoktum öldü demişler. Oysa oy vermeye gitmiştim.

İstanbul Ticaret odası seçimleri vardı bugün. Piyasada yapılan en büyük anket firmalarından daha net bir veri sağlayıcısı olarak düşünüyorum seçim sonuçlarını. Daha önce farklı illerde yapılan seçimlerde ufak ufak beliren ayaklanma tarzındaki değişimlerde yaklaşan genel seçimlerin bir provası gibi değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Sadece bir analiz, buna bakarak hareket planı yapmamanızı, ama bu gerçeği de gözönünde bulundurmanız dileğiyle sevgiler, saygılar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Asma kilit takında tam olsun
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

4.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Kimseler yok ortalarda, ben bir şeyler karalamaya çalışıyorum ama gördüğün gibi tükkan kapalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kimseler yok ortalarda, ben bir şeyler karalamaya çalışıyorum ama gördüğün gibi tükkan kapalı.
    eline koluna sağlık abim
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Ne güzel günlerdi o pandemi günleri, malum kimse dışarlarda gezemiyor diye herkes evlerinde sımsıcak ortamlarında yazıyor fikirlerini açıklıyordu. Hasbihal ediyorduk. Durum değerlendirmesi yapıyor, olayları ve yaşananları analiz edebiliyorduk.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Demişsin abi 16-11-2022 tarihinde;

Pek bir şeyler değişmemiş, yine sen nöbetçi grafikçi olarak grafik destek yapıyorsun, eh üstad desen o da zaten diğer başlıkta yaşanan nahoş olaylardan sonra pekte insanlara sımsıcak baktığını düşünmüyorum. Haksız da sayılmaz. Bana kalırsa diğer başlıkta ona söylenen, yazılanlardan sonra ben ana avrat söver de giderdim. Nezaketli naif birisi olduğundan pekte bir şey dememiş. En doğrusunu seçmiş görünüyor. ADAM haklı bence dağılabiliriz.

Beyaz atlıma gelsek; onun mazeretleri vardır ya şimdi elleşmeyelim ona.
    Peki bu izcan a nooldu abi. O da mı kötü yola düştü acep. Yoksa "yahu bu başlıkta kimse yazmıyor artık deyip eklediği listesinden mi kaldırdı bizi. Bilemeyeceğim. gelince soralım haşmetmeaplarına.

Dandan abi, ortam gergin aslında. Herkesler birşeyler bekliyor. Ama ne beklediklerini de bilmiyorlar. Yani durum stabil gibi görünsede cıh.. Değil abi.

Bana kalırsa; ortamdaki havanın Ukrayna - Rusya savaşı üzerinden değerlendirilmesi gerekebilir. Rus ayısı (bu bir deyim hakaret değil) savaşırken Ukrayna ile savaşmadığının farkında, arkasındaki diğer sümsük beyinlilerin sevk ve idaresinden sıkıldı çünkü onların planladıkları tuzağa düşmek üzere. Savaşın uzaması Rusya nın işine gelmeyecek, diğer sahalarda olan etkinliğinin azalmasına sebep olacak gelişmeler olmaya başladı. Bu yüzden bizim ayı kardeş taktik değiştirebilir. Bu ne demek. Rusya kibar ve onurlu bir şekilde savaştan geri çekilmeyi planlıyor diye düşünüYORUM . Diğer taraftan Rusya yı oyuna itenlerde planladıklarından farklı gelişmeler olunca taktik değiştirip işin uzamasına sebep olacak gelişmelere imza atmaya başladılar. Yani tam bir satranç tahtası olmaya başladı durum. Bu meselede asıl hedeflenen konu enerji ile olan ilgili gelişmelerdi . Dolayısıyla heedeflenen gerçekleşti. Pandemi döneminde petrol teslim kontratları sıfır (o) dan işlem görürken daha sonraları inanılmaz yükselişlere sahne oldu. Şimdi kurguladıkları oyunu anlayabilirsek yol haritasını daha düzgün çizebiliriz belki. Emtiaları da yerlerinden oynattılar. En son taze bilgi. Yüksek fiyatlar da işlem gören konteyner fiyatlarında ve deniz ulaşım fiyatlarında düşüşler yaşanmaya başlamış. Bundan sonra izlenecek yol haritası şu yönde olabİlir diye düşünüYORUM

Artan ürün fiyatlarına karşın maaşlarda yaşanan erime yüzünden satınalma gücü, yani halkların satınalma gücü eridiği için biraz durgunluk yaşanacak. Bu durgunluğun etkilerini bizler TR de nasıl hissederiz ona bakmak lazım.
    En son biilgiye göre Türkiye den patates ihracına onay verilmiş. Bu yüzden çarşı pazarda patates fiyatlarını yükselişin sebebi bu.
    Adamlar haklı yaklaşık 2-3 euro /dolar fiyatlarından dışarı satmak daha mantıklı . Ülkede bu fiyatlara zaten halk alamıyor. Adamlarda mecburen daha fazla ürünü dışarı yolluyorlar. Kısmen de olsa aslında Başkanın dediği gerçekleşiyor. Yanlız burada başka sorunlarımız var. Sadece patates değil. Et-süt_peynir fiyatlarında da tuhaf bir dengesizlik var. Peynir fiyatları et fiyatları ile yarışır hale geldi. Buradan şu çıkıyor. Ayarlarımız bozuldu. Nasıl olacak. Bu düğümü nasıl açacağız.
    ....
    bana kalırsa gene daha önceki senaryo öne çıkıyor.
    SEÇİM....

Mutlu pazarlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Siz kaç aydır yoksunuz beyefendi, biz size bişi diyoz mu? Bide atar gider yapıyorlar yahu. Ne kadar arsız olmuşsunuz siz öle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Siz kaç aydır yoksunuz beyefendi, biz size bişi diyoz mu? Bide atar gider yapıyorlar yahu. Ne kadar arsız olmuşsunuz siz öle
    Selim can
    :

Sayfa 664/983 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •