Sayfa 665/805 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 6433 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Telekonferansta Ilhan Hazar diye bir adami cikartmislar ve arkadas biraz evvel onu analistler onunde rezil etti . Butun pisliklerini tek tek sordu, sklms essege cevirdi Hepsini . Hala bakiyoruz ediyoruz palavralarini bi tarafina soktu

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Telekonferansta Ilhan Hazar diye bir adami cikartmislar ve arkadas biraz evvel onu analistler onunde rezil etti . Butun pisliklerini tek tek sordu, sklms essege cevirdi Hepsini . Hala bakiyoruz ediyoruz palavralarini bi tarafina soktu
    Ali Pandır çıkmamış mı ?

Nasıl yani

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Telekonferansta Ilhan Hazar diye bir adami cikartmislar ve arkadas biraz evvel onu analistler onunde rezil etti . Butun pisliklerini tek tek sordu, sklms essege cevirdi Hepsini . Hala bakiyoruz ediyoruz palavralarini bi tarafina soktu
    Sanırım iş geliştirmenin başındaki vatandaş, etrafımızdaki trilyonlarca dolarlık projeler içerisinden hala doğru düzgün iş alınamıyorsa yada alınan iş bir halta yaramıyorsa onun da sorumluluğu (bayağı) var.

4. Sayin Karani sizde ordaydiniz galiba libya sorusunu soran . Arkadasim gomdu oraya seref yoksunlarini da bunlarin surat kosele olmus artik yalama olmuslardir artik

5.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Ali Pandır çıkmamış mı ?

Nasıl yani
    Ali Pandir mi zarar ettirdi !!! Cahit Oklap denen haysiyetsiz asalagin cikmasi gerekti , yerine yaverlerini gondermisler iste

Telekonferansın tekrarını dinleyebileceğimiz link var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ali Pandir mi zarar ettirdi !!! Cahit Oklap denen haysiyetsiz asalagin cikmasi gerekti , yerine yaverlerini gondermisler iste
    Konferans kayıdı var mı internette?

Ai Pandir’in Şu Nedenlerle konferansa cikmasi gerekir :

1) Holding CEO olduğu için - sorumluluk
    2) katılan insanlar hissedar olduğu için - saygı
    3) kendisinin yönetici olduğu dönemde neler yaptığını ve yapacağını anlatmak için - vizyon
    4) verdiği sözlerin hesabını vermek için - hesap verebilirlik

Bu işin raconu budur ortak

8. Normalde oyle olmasi gerekir , ancak bu hesabi verecek insaat ekibidir pandir da suclu Tabi Ama kolay degil . Liderlik gostergesi degil , haklisiniz .

Valla arkadas katildi ben ondan ogrendim , link yok . Katilmak isteyen Caglar Gulveren e yazsin link atar , bana atmadi benim ana baci dalacagimi biliyor cunku

Sayfa 665/805 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •