Originally Posted by
Maximetu
Sayin bozoklu
Yolunuz acik olsun , ancak keske daha fazla sabretseydiniz. Bunlarla savasmaya devam edecegim elimdeki miktar bircoklari icin sinek viziltisi bir lot , ben yurtdisi santiyelerinde calisan bir emekciyim bakarim yasim da 36 gerekirse sirket batana kadar alirim zararim cikana kadar , 2.5 senedir santiyem pandemide durdugu icin calismiyordum o yuzden fazla lot takviyesi yapamadim , ancak kisa bi zaman icinde santiyme geri donuyorum her kazandigimi kemiksiz gider koyarim bu haysiyetsiz onursuzlarin sirketine zararim ciktigi an da dakika durmam. ZRarimi cikartmam icin daha da almam lazim , kelepir nasil olsa ne kadar calsalar da sirketin ederi belli . Benim icin bu sirket 2.5 milyar dolarlik bir sirket ve 4 kati fiyatta olmasi gerekiyor . Savasimiz da bu yuzden insaatta yapilan hirsizliklar yuzunden bu halde fiyat . Hala cikmis biri bilanco iyi diye bana laf atiyor Twitter da . Kardesim bu sirket 4-5 milyar kar etmeli su Gubre ortaminda sen sene sonu 2.5 milyar a razi olacaksan bu senin bilgisizligin.Benim kaybedecek bi seyim yok , canimi mi alacaklar gidecem yaptiklari pislikleri tek tek yazacagim , ta ki benden caldiklarini alana kadar . Dava edin diyorum , keske etseler girer avukatimla didik didik ederim sirketi yaptiklari katakulleri. Hesap veremeyecekleri isler var , en kotu gorevi kotuye kullanmaktan kaybederler. Benim Gubre ve hizmet tarafiyla sikintim yok . Sikintimin oldugu taraf insaat tarafini yonetenler , yk uyeleri ve tarimdakiler. Bas pislik Murat Gigin , aldigi her is batti , yaptigi her yatirim atil . Organomineral tesisine Ortak oldular altaca ile inek boku fizibilitesi bile yapamamislar satislar skandal . Tarim zaten her ceyrek zarar , yok kiraz mevsimi yok iklim degisimi palavra surekli . Emrah ince denen sovmen ortaliktan kayboldu . Sayin Karani de butun bu pislikleri bilen , telekonferanslara katilan oneriler sunan bir yatirimci ancak gordugum kadariyla cok kibar !! Bunlar kibarliktan anlamaz , paranizi calan hirsiza daha sert olmamiz lazim , namuslu adamlar belli sirket icindeki Hakan Goral Bey mesela yazdigim maillere tepki verdi sen ne dion dedi ; cunku kendisi durust bir yonetici , isini laygiyla yapan insaatcilar a hirsizsiniz caldiniz diyorum bir tanesi de sen ne diyorsun diyemiyor , yakinda sirkette calisan en alt duzeydeki adamlari da koymaya baslayacagim maillere , sefim mudurum dedikleri insanlar ne isler cevirmis gorsunler . Itibarlarini bitirecem benim emegimi calanlarin .
Benim kavgam baska , calinan son bilancoya ragmen fiyat hala ucuz , Ali Pandir artik bir sey yapmali guven vermeli bu firma guveni hakedecek bir tane adim atmadi 3 senelik yatirim surecimde
Yer İmleri