Evet kapatmıştım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet kapatmıştım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam ne kadar rahat long pozisyonda bekliyo kalpler gülücükler filan , dünyanın en sağlam borsasısıyız nasıl olsa diyo , Teb de 172500 long diyo , çok uyanık bu çocuk...
3 günlük nezaretten sonra tekrar geldik.
bir şey sorayım.
vadeli hisselerde de bin yada on bin lot alma gibi ve vadeler arası bir farklı durum varmı?
yani şöyle
10 bin lot vadeli krdmd alacağım diyelim
mayıs vadeli krdmd
aralık vadeli krdmd
iki vadelide de alma şansım var mı?
yani orada da piyasa yapıcı yada ihraççı mı var?
yoksa verilen emire göre mi alınıyor.
birde hisse vadeliler ve spot hisse pastada karşılaştırma yapmak ne kadar bir doğru yaklaşım olur?
not: yakın vade de alma imkanım daha fazla bunu biliyorum.
İmf ile yükselmiştik. Sonra fed ile yükseldik. Şimdi çin ve japonya ile yükseleceğiz. Sırada rusya ve avrupa birliği var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Sercan abi ceza mı aldı yine ?
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Akşam seansında kazanmış olduğun kazanç sabah seans açılınca brüt kar olarak sisteme yansır ve kullanılabilirine eklenir normalde.
Örnek 116.500 den 10 adet short yaptın ve 116.200 den kapadın. 300 tl kazancın oluştu. Sabah seans açılınca kar zarar da o 300 tl yi
görürsün. Hatta sabah seans açılınca 116.300 den 10 adet long yaptın ve 116.000 da stopladın. 300 tl zarar oluştu. Akaşm ki kazanç ve
sabah ki zarar birbirini nötürler. Sıfıra sıfır olursun. Uygulama böyle ve benim kurumda böyle uygulanıyor. Sadece akşam seansında aldığın
pozlar ile sınırı aşarsan marjin olayında farklılıklar var. o ayrı bir konu.
Yer İmleri