Sayfa 669/708 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. İlaç yok, zam beklentisi var! Eczaneler birçok ilacı temin edemiyor
    Zam beklentisi nedeniyle ecza depolarında ilaç bulunamıyordu. Geçtiğimiz ay ilaç kuruna zam yapıldı. Ancak soruna çözüm olmadı.

https://ekonomim.com/ekonomi/ilac-yo...-haberi-781905
    10. köyden yazıyorum.

2. takozu kırma çabanı anlıyorum, biraz daha hacmi vurdurursan inanacağım hadi bakalım güzel günlere doğru. günlük haftalık macd iyi yerde.

3. Kırdı mı takozu Macit ne diyor..

4. macit abinin selamı var herkese, şu an kırmış görünüyor ama hacim desteklemiyor hacimle kırsa net kırdı diyebilirdim. fake mi değil mi zamanla görürüz.

Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Kırdı mı takozu Macit ne diyor..

5. gün içi zirvelerden çık, akşama lotun artsın. hala aynı düzen gidiyor. satanı sattığına pişman ettiği günler gelmeden yükselişin kalıcı olduğuna kanaat getirmem. fakat gidişat iyi.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 05-12-2024 saat: 16:37.

6. haftalık ve günlük macd güzel değerlerde. özellikle haftalık macd sıfıra doğru bir atak yaptı , sıfır değeri üzerine çıkarsa çok sert haftalkk hareketler olabilir.

7. borçlanın. devam edin. borca karşılık yatırımcıya ne verdiniz. şirkette nasıl bir değer artışı yaptınız? Lutfedip bunuda bir açıklasanız...

Ne yaptınızda yetiremediniz anlamadık. Yatırımcıyı düşürdüğünüz durum yüzünden midemi bulandırıyorsunuz artık.
    10. köyden yazıyorum.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

Dert ilaca biraz daha ekledik..Buralar döviz bazlı destek artık aşağıya inerse de kendi bilir..
    Diplerde yazmışız..artık hisselerin üstüne yatma zamanı..temel analiz yapan arkadaşlara teşekkürler..herkese bol kazançlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 669/708 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •