Sayfa 67/141 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 529 - 536 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1. Kamu Gözetimi Muhasebe*ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe*Standartları'na göre hazırlanan 31.03.2016 tarihli finansal tablolarda ve*
    ilgili dipnotlarda 11.297.000 TL*olarak gözüken gayrimenkulün değeri, yapılan yeniden*değerleme* sonucunda, Toplam değer (KDV hariç)*64.060.000 TL* (22.116.347 $) olarak*
    belirlenmiştir. Bu değişikliğin, Türkiye Muhasebe Standartları'na göre hazırlanacak*30.06.2016 tarihli finansal tablolara**yansıyacağı kamuoyunun bilgisine *sunulur ....

Aradan geçen iki sene de Dolar bazında %30 kusur primlendiğini varsayarsak 2018 de 28-30 milyon dolar, yani 110-120 milyon TL değere ulaşmış bir gayrimenkul varlığından söz etmek gerek. Elinde bulunan nakit varlıkla rahatlıkla rezidans & AVM projesini hayata geçirebilir, tabi ki cazip görülür ise. Senelik kira geliri dahi Dagi yi çok başka yerlere götürür... Ytd

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ocak 2017'den bugüne.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Bilançoya bakılacak olursa elindeki 6 milyon doları düşük kurdan satmış, 9 milyon euro borç aynen duruyor. Halbuki doları satmamış olsaydı şuan EURO/USD parite 1,15 e kadar geriledi en azından dolardaki artış eurodaki artışı bi nebze karşılayıp finansman zararlarını aşağıya çekebilirdi. Bu durumda bütün kar bankalardan alınan 9 milyon euro kredi borcuna gidiyor maalesef. Şirketlerin finansal hareketlerini yapan kişilerin daha ehil kişiler olması gerekir. Bu kadar kötü öngörüde bulunup, yıl sonuna doğru giderken kurun artacağını tahmin edemeyip dolarını satan bir yönetim ciddi şekilde sorgulanmalıdır. YTD

6. Kaptaki açıklamaya yorum getircek bir üstat varmı. Beklenen bişeymidir hissede yeniyim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 67/141 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •