Sayfa 67/211 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Varant 24

1. Bedelli bölündüğü fiyat baz alınır diye biliyom ama ihraçcının keyfine kalmış.Ama yine de böyle durumlarda satım avantajlıdır bölünme fiyatının altına kayma ihtimali fazla

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

teşekkürler alibey

3. .............
    Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı ŞEREF Sayarız...

4.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    örnek sallıyorum. gsray bedelli bedelsiz tarihi verdi o gün hisse bölünecek %25 düşecek. satım varantı aldığımızda bu fırsatı değerlendire bilirmiyiz yoksa tepkisizmi kalıyor bölünme düşüşlerinde varant
    Dezavantaj ya da avantaj saglamaz. Diyelim ki senet bolunmeden once 120 tl idi. Karsiligindaki fiyat ta 0.50 tl idi. Kagit bolundukten sonra diyelim ki 100 tl oldu. Ve o gun sabah bolunme fiyati olan 100 tl'den isleme baslarsa varant fiyati ayni kalir. 100 tl yeni baz fiyat oldugundan bu fiyata gore varant degeenir ya da kaybeder ....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı ŞEREF Sayarız...

5. 0,11 (haıuj)ile ilk varant işlemim 😀 9 maliyetli halkb hisselerimi 11 den satıp referandum riski alamayanlardan oldum sonrasıda malum almaya elin gitmiyor , dolarda kazandırmadı düşüş trendinde ya viop yada ufak ufak varant mı diye düşünüyorum tabi düşeceksek 😀😀 (%90 mevduattayım)
    Bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Kasatura Yazıyı Oku
    0,11 (haıuj)ile ilk varant işlemim �� 9 maliyetli halkb hisselerimi 11 den satıp referandum riski alamayanlardan oldum sonrasıda malum almaya elin gitmiyor , dolarda kazandırmadı düşüş trendinde ya viop yada ufak ufak varant mı diye düşünüyorum tabi düşeceksek ���� (%90 mevduattayım)
    Bol kazançlar
    ilk varantım oda benim 20 gün önce almıştım. 22 kuruştan hala bekliyorum bir daha bankalar asla portföyümde olmayacak. hele devlet bankaları asla. her neyse kimseyi etki altında bırakmak istemiyorum. buda benim düşüncem. bol şanslar.

not. İnşaAllah terse dönerde ben zarardan kurtulur sizde kar alırsınız. saygılar

Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Veysel bey bir bilene sormuş....sen kime sordun...

https://twitter.com/CskArif/status/891389549120761856

8. halkbank varantı hadjd yle oynuyorlar.varant 5 tl oldu

Sayfa 67/211 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •