Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Neticede cok giris ve getiri dusuklugu
    Dun 19.41. Bugun 19.01 mk
    2 milyar olmustur.
     Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    azimut ppz Fon Toplam Değer (TL) 1.809.394.573,53 bugün tefaşda yazdığına göre. bakalım yarın ne olacak ne kadar para girişi oldu bugün.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dün Türk Lirası gecelik referans faiz oranı (TLREF) 18.8629 (Önceki 19.0402)

Bu nedenle olabilir mi?
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Neticede cok giris ve getiri dusuklugu
    Dun 19.41. Bugun 19.01 mk
    2 milyar olmustur.

I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

3. Ben yine de bu gece resmi gazetede yayınlanıp uzatılacağını düşünüyorum/umuyorum. Bürokratik anlamda mümkünmüş.
    Hem dövizi altını satıp yerli ürünlere geçin söylemini kullanıp , hem de böylesi bir iklimde bu kadar çelişkili bir karar alınmayacağını düşünmek istiyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Dün Türk Lirası gecelik referans faiz oranı (TLREF) 18.8629 (Önceki 19.0402)

Bu nedenle olabilir mi?
    Çoğunlukla o nedenle. PPZ veya diğer tum ppf'ler toplamı bile para piyasası içinde ağırlığı önemsiz derecededir.

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    bende öyle hesaplamıştım..ama yurtdışı bayramı nedeniyle sanırsam ziraatyatırım geri dönüşü 6 nisan yapmış...
    yurtdışı tatil günleri alışta extra T+? nemalanırken satışta tatilden etkilenmiyor, bu yüzden benim kârın 3%'ünü yemişti...
    Y T D ! ! !

6. Ppz ve diger pff lerde agirlikli ters repo var. Tlref le ters repo baglantilimidir.
    Haftalik repo dun 19.95 di
     Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Çoğunlukla o nedenle. PPZ veya diğer tum ppf'ler toplamı bile para piyasası içinde ağırlığı önemsiz derecededir.

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppz ve diger pff lerde agirlikli ters repo var. Tlref le ters repo baglantilimidir.
    Haftalik repo dun 19.95 di

Günlük olarak ihalelere katılıyorlarsa etkili olabilir. Yöneticiye sormak lazım. Ne kadar likit varlık varsa (repo/tpp vs.) etkisi o kadar çabuk görülebilir.

8. Merkez Kur % 0,00

Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •