Sayfa 67/987 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Kalkan bi yerimize girmesinde eksi büyümüşâ€¦
    cumaya kadar bir tur daha isteriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ugur gürses in yazdığı pazartesi salı 7 milyar dolar arka kapıdan satılmış.Yine ödünç ekmekle köpek besleniyor. Bir hafta önce yüksek kur iyidir cari acug gapanıyo lann diye anıran troller, bugün gelmiş reis 18 den 12 ye düşürdü diye anırıyor.Böyle kitlem olsa her gün etinden sütünden ben de yararlanırım.
    Bunlar hep böyledir,dansöz gibi kıvırmada yaparlar,yani laf olsun torba dolsun,çok iyi biliyorlarki iktidar düştüğünde net yazıyorum YARGILANACAK'larını...Adaletten kaçış yoktur,hangi türü olursa olsun fark etmez !!!

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Şu risk de var. Kurda ciddi bir dalga oldu. Reis bir gece kambiyo vergisini yüzde 20 yaptı.. banka vade sonunda tl ödeme yapacağı için.. geçmiş olsun..
    ne demişler, kurda kuzu emanet edilmez
    ytd..

4. Şaaak 10 milyar dolar cil yavrusu gibi dağılırlar

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Şaaak 10 milyar dolar cil yavrusu gibi dağılırlar
    nereye dağılıyorlar baksana gözlerindeki ışıltıya kan kokusu almış balina gözü gibi ışıl ışıl enerji fışkırıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    Bence 3 ay sonra şok bir faiz artışıyla faizleri 30 lu seviyelere çıkarıp doları sabit tutacak, bu durumda dolar bozdurann yüksek faizden olup %14 ile TL de kalacak.?? Kafamda deli sorular.
    böyle bir senaryoya artık ihtimal vermiyorum. şöyle ki, iş faizle çözülebilecek olsaydı naci'yi şutlamazlardı..yani esasında matematiksel olarak elbette çözülür, ancak üFE'ye bakarsak ki, bu sefer ki yapışkan türde, yani AUG 2018 gibi vurup çeken cins değil; yüzde 50 liler konuşuruz...

bu arada bloomht 'deki tipler yeni zamazingoyu muhteşem bir opsiyon, üstelik primsiz diye dünden beri parlatıyorlar..
    ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    insanla ugrasmasi zor, kesinlikle katiliyorum...umarim sorunlu bir kiraciya denk gelmem, huzuru bulduk derken, basimiza is almayalim

ozaman suan icin iyi gidiyor diyelim, ama okuduklarimdan anliyorum ki tecrube konusuyor

kiraya vermden tutulabilir evler, uzun vadede dolara/ enflasyona benzer bir getiri oluyor, bazen vade cok uzayabiliyor ama pasif gelir olmaz ozaman

alternatif olarak eurobond geliyor aklima, var mi onunla da ilgili tecrube? fed in faiz arttirdigi ortamda %6-8 dolar faizi ne kadar mantikli olur uzun vadede, o da tartisilir

illa calismak mi gerekiyor yani, duzenli pasif gelirle yasayamaz miyiz?

Demek istediğim huzur pek olmuyor. En güzeli dayanabilecek kadar huzursuzluğu kabul etmek.

Kredisini rahat ödeyebileceğiniz bir kaç konut, doğru zamanda alınmışsa güzel kar bırakıyor.

Ama çok kiracı çok baş ağrısı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    TL o kadar manyaklaştı ki kripto paralar bile yanında daha güvenli liman görünüyor demiş eloğlu

The Turkish lira is so insane now, even notoriously volatile cryptocurrencies are looking safe
    https://finance.yahoo.com/news/turki...200354683.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 67/987 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •