Sayfa 67/1007 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Viop XL

Çetiner ÇETİN.
    Habertürk Dış Haberleri Servisinde..Sürekli Yurt dışından bize haberler veriyor..
    TV'de prof.lara ders veren havada olan bir tip..
    Ama İngilizcesi yok?!
    https://twitter.com/solhaberportali/...48781432008706

Kaliteli ,iyi eğitimli insanlar kenarda beklerken bu zavallılar
    kariyer sahibi oluyor...

2. Cok guzel ozetlemişin bozkurt hocam aynen de dediginiz gibi millet mala boguldu krediker havada uçuştu ye babam ye ama kimse şu gunleri kimseye karnı ve gozu tokken bu gunler gelecek desen zaten inanmazdı gozune battı dedelerin o gunler bizim zamanımızda yok tu diye diye o gunlere geri donuyoruz kına yakarlar artık ama o zamanlar sevgi kardeşlik ahlak hoşgoru vardı şimdi ise vahşet var kıtlık iyice kemige dayandı herkesin hissedecegi bir donem ofke donemi başladı sonrası kabullenme donemi başlar sonrası kriz var derler sonrası Allah kerim millet ne zaman bagıra bagıra tek bir agızdan kriz var kriz var derse o zaman işte krizin en dibi gorulmuş olacak
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülke 2000 - 2014 yıllarında ki cenneti özlüyor olmalı.
    herşey bolluktu herşey ucuzdu, evi olan bir ev daha, arabası olan bir araba daha alabiliyordu, kollara dirseklere kadar bilezikler dizilip düğünlerde herkese çeyrek altın takılabiliyordu. kısaca millette para boldu.
    Haliyle o yıllar özleniyor olmalı.

karınca ile circir böcüğü hikayesi gibi aslında,
    ülke olarak paso hazırdan yedik, ye memedim ye

Cisim yaklaşıyor hustin, ben bunu 2013 den beridir yazıyorum. Biz karıncayız
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aynı 2013 e kadar kapitalizmin ucuz parasından faydalanan TR
    Son 20 yılda kapitalizmin nimetlerinden faydalanıp zenginleşen Rusya kendini bişey sandı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Riskli senetler... THYAO,PGS,TOASO,FROTO,TAVHL.. en çok etkilenen/etkilenecek olan firmalar

Türkiye, 2021 yılında Rusya'dan
    913 bin ton ham yağ ithalatı karşılığında 1,1 milyar dolar ödendi. Ayçiçek yağı ithalatında da Türkiye ilk sırada
    1,1 milyon ton kepek ithalatı yaptı. Kepek ithalatındaki artış yüzde 21 oldu. Bunun karşılığında ödenen döviz ise 235 milyon dolar.
    2021'de Rusya'dan arpa ithalatını hacim olarak 3,1 kat artırarak 1,2 milyon ton ithalat yaparken değer artışı 4,2 kat artarak 309 milyon dolara ulaştı. Rusya'dan arpa ithalatında da Türkiye lider.
    2021 yılında Türkiye, Rusya'dan 1,8 milyar dolar değerinde 6,7 milyon ton buğday ithalatı yaptı.
    Diğerleri bakliyat vs..

Türkiye'nin 2021'de Rusya Federasyonu' ndan tarım ürünleri ithalatı yüzde 38 artışla 4.3 milyar dolara çıktı.

Tarımda durumumuz tam bir felaket..
    Rusya olmasaydı aç mı kalırdık??
    Trakya aycekirdegi tarlariyla doluydu bir zamanlar.
    Kanal çıkınca haliyle anladiniz..
    Canakkale koprusude keza öyle her yerde boy boy satilik ilanları.oralarda malumun ilanı oldu.
    Çok şey varda neyse
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Canakkale koprusude keza öyle her yerde boy boy satilik ilanları.oralarda malumun ilanı oldu.
    Çok şey varda neyse
    Bu hale nasıl düştük..
    Rakamları görmesek,farkında olamayacaktık,belki de..
    Duvara toslamışız,yıllar önceden....
    Neden TARIM öncelikli değil??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet aynen ben trakya tarafına giderken görürdüm yol kenarları uçsuz bucaksız ayçiçek tarlaları...eskide kaldı artık...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Çok şey varda neyse

Uluslararası bir kedi federasyonu,
    Putin'in Ukrayna'ya yönelik saldırısını kesin olarak durduracak bir hareketle,
    Rusya'ya ait ve yetiştirilmiş tüm kedilerin uluslararası yarışmalarda yarışmasını yasakladı.

https://summit.news/2022/03/03/inter...-competitions/

Tarım şeysi
    Paramız var alıyoruz..
    Kime ne..
    Yeni tarım şeysi
    Tarımı dışardan mal alarak bitirdiler..
    Tarım eski şeylerine keto operasyonu başladı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 67/1007 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •