Sayfa 65/1007 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop XL

  1. Kamu projeleri yapılıyor ( Yol, baraj, liman, hastahane, üniversite kampüsü vs) kamulaştırma ile araziler değer kazanıyor.

    Geçen kafadan attım, bir bakmışsın İsviçre'deki hesabına para gelmiş diye. O şekilde oldu belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  2. Bazı hisselerimiz dünyaya göre ucuz olabilirler fakat bazıları da değil. Otomotiv sektörünü incelerken dikkatimi çekti paylaşayım dedim.



    Dünyaya göre bizim otomotiv şirketlerinin durumu için bir karşılaştırma tablosu yaptım. Geçmiş FK'ya göre de sıraladım. Pek iyi değil gibi tablo, gayet pahalı duruyor bizimkiler.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

  3. #515
    Herşey kapalı tek coinler açık sopa orada devam ediyor
    bir halt olacağı yok.

  4. #516
    6.3 milyar usd, Avrupa da hisse senetleri den
    Çıkış, 2 marta kadar

    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Her şerde bir hayır vardır, bu savaş ve benzerleri putinvari tek adamların sonu olur inşallah, ortadoğudaki savaşlardan sonra azaldı, bundan sonra biterler diye düşünüyorum. Halk birini veya sistemi değiştirirken kırk kere düşünür. Haa bu arada bu bizim millet için geçerli değil. Bize iki gaz verirler sonra aynen devam ...
    Bildiğim kadarıyla Rusya tarihinde hiçbir zaman tek adam yönetimi dışında bir yönetimle tanışmamış. Çok çok Putin gider Rutin gelir. Orada sistem değişikliği hatta tek adam değişikliği bile bence çok zor. Açıklaması da hazır, dış güçler.

  6. #518
    Riskli senetler... THYAO,PGS,TOASO,FROTO,TAVHL.. en çok etkilenen/etkilenecek olan firmalar

    Türkiye, 2021 yılında Rusya'dan
    913 bin ton ham yağ ithalatı karşılığında 1,1 milyar dolar ödendi. Ayçiçek yağı ithalatında da Türkiye ilk sırada
    1,1 milyon ton kepek ithalatı yaptı. Kepek ithalatındaki artış yüzde 21 oldu. Bunun karşılığında ödenen döviz ise 235 milyon dolar.
    2021'de Rusya'dan arpa ithalatını hacim olarak 3,1 kat artırarak 1,2 milyon ton ithalat yaparken değer artışı 4,2 kat artarak 309 milyon dolara ulaştı. Rusya'dan arpa ithalatında da Türkiye lider.
    2021 yılında Türkiye, Rusya'dan 1,8 milyar dolar değerinde 6,7 milyon ton buğday ithalatı yaptı.
    Diğerleri bakliyat vs..

    Türkiye'nin 2021'de Rusya Federasyonu' ndan tarım ürünleri ithalatı yüzde 38 artışla 4.3 milyar dolara çıktı.

    Tarımda durumumuz tam bir felaket..
    Rusya olmasaydı aç mı kalırdık??
    Son düzenleme : keremalkm; 05-03-2022 saat: 10:26.

  7. Selam petrol düşer, buna bağlı olarak demirçelik gibi emtialar düşerse bu şirketlerin gideri azalıp karı artabilir. Belki ondandır. Arclk geri alımı gibi... Sanki senelerce sürünen eregl, krdmler gibi aynı döngüye girebiliriz.
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Bazı hisselerimiz dünyaya göre ucuz olabilirler fakat bazıları da değil. Otomotiv sektörünü incelerken dikkatimi çekti paylaşayım dedim.



    Dünyaya göre bizim otomotiv şirketlerinin durumu için bir karşılaştırma tablosu yaptım. Geçmiş FK'ya göre de sıraladım. Pek iyi değil gibi tablo, gayet pahalı duruyor bizimkiler.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. #520
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Selam petrol düşer, buna bağlı olarak demirçelik gibi emtialar düşerse bu şirketlerin gideri azalıp karı artabilir. Belki ondandır. Arclk geri alımı gibi... Sanki senelerce sürünen eregl, krdmler gibi aynı döngüye girebiliriz.

    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

    Endişeye mahal yok bizimkiler bizim pompayı unutmamışlar pazartesi 1.44 daha pompalayacaklarmış.
    Sağolsunlar hergün bir sonra ki güne göre ucuz benzin alıyoruz
    Hamd olsun yaptı mı ak partisi yapar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 65/1007 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •