Sayfa 67/106 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
Arama sonucu : 842 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ATPET - Atlantik Petrol Ürünleri

1. ben yandim baskalari yanmasin almayinn almayin alacaksanizda iki kere dhsunun derim boyle ruhsuz sirketine sahip cikmayan kagitlari almayin ytd

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. dusurun cok cikti zaten seni bir daha alirsam alan ellerim kirilsin

5.  Alıntı Originally Posted by Denizci Yazıyı Oku
    dusurun cok cikti zaten seni bir daha alirsam alan ellerim kirilsin
    maliyet kaç arkadaş

6. 1.80 maliyetim ya bir hissede kademede 1 lot olur mu bu nasil bir uc kagitciliktir ki anlayamiyorum

7. içiniz rahat olsun, son 1 haftadır takas hareketlerini iyi takip ediyorum, hisse dökme operasyonu yapıyor gibi, inşallah yanılmıyorumdur. bugün bir hareket çekeceğini ve yarın gün sonu itibariyle yarışmada sizi geçeceğimi düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Denizci Yazıyı Oku
    1.80 maliyetim ya bir hissede kademede 1 lot olur mu bu nasil bir uc kagitciliktir ki anlayamiyorum

8. içiniz rahat olsun, son 1 haftadır takas hareketlerini iyi takip ediyorum, hisse dökme operasyonu yapıyor gibi, inşallah yanılmıyorumdur. bugün bir hareket çekeceğini ve yarın gün sonu itibariyle yarışmada sizi geçeceğimi düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Denizci Yazıyı Oku
    1.80 maliyetim ya bir hissede kademede 1 lot olur mu bu nasil bir uc kagitciliktir ki anlayamiyorum

Sayfa 67/106 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •