Sayfa 67/246 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 529 - 536 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Ya delirecem, ben bunları yazarken de iki kedi de ilgi çekmek için herşeyi yapıyor. Yanımda su spreyi ile geziyorum artık.

Masanın üstünden birini indiriyorum, diğeri ayaklarımdan tırmanıyor o sırada, polarımın içine girmeye çalışıyor...

Çocuğum olsa bakması daha kolay...
    Ne laftan anlıyorlar ne halden Napıcam ben de bilmiyorum. Uyutmuyor hiç benimki de..

Çocuklara iyi yükleme yapılırsa 2 yaşından sonra kanka oluyorlar.. Çok eğlenceliler.. Benim çok kankam var Hatta beni bekliyorlar gelsinde oynayalım diye.. Çok duydum.. Dore abla ne zaman gelecek diyorlarmış hep annelerine

Bakın böyle birsey

https://www.instagram.com/reel/Cl0Jd...d=OGQ2MjdiOTE=

Yakışırdı size ha

Ben bugün arkadasimdayım ve şarjım bitmek üzere.. Şarj almamışım yanıma..

Şimdiden iyi haftalar bol kazançlar herkese

https://www.instagram.com/reel/ClchF...d=OGQ2MjdiOTE=

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ne laftan anlıyorlar ne halden Napıcam ben de bilmiyorum. Uyutmuyor hiç benimki de..

Çocuklara iyi yükleme yapılırsa 2 yaşından sonra kanka oluyorlar.. Çok eğlenceliler.. Benim çok kankam var Hatta beni bekliyorlar gelsinde oynayalım diye.. Çok duydum.. Dore abla ne zaman gelecek diyorlarmış hep annelerine

Bakın böyle birsey

https://www.instagram.com/reel/Cl0Jd...d=OGQ2MjdiOTE=

Yakışırdı size ha
    Allah seni inandirsin...iki saat once falan uzandım koltuğa. Hemen bitanesi kolumun üstüne yatip uyumaya basladi. Diğeri de göğsüme yatti. Ikisi de horul horul uyuyunca benim de uykum geldi. Ve yeni uyandim. Hala uyuyolar. Kiyip uyandiramiyorum. Kolum uyuştu. Su an uyusmamis kolumdaki elimle yazıyorum.

Yarin antrmn iptal olmus, değmeyin keyfime 🙂

Kalkıp cay koyup kutlicam bunu.

Size se şimdiden karlı binhafta dilerim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Merhaba,

Herkes etrafta tanklarıyla hafta sonunun tadını çıkarırken, ben başımı eğip, düşüne düşüne volta attım arazide

GBPJPY gelince, yukarı yöndeki trendden gerçekten şüphem yok. Hatta tıpkı altın grafiğindeki gibi bir AB=CD formasyonu yaşanacağını düşünüyorum. Altın derken ne demek istediğimi göstereyim (Grafik tarihi: 24 Kasım):

GBPJPY 'de de muhtemelen aynısı olucak. En diplerden başlamış ve soluğunu 160 'larda almış Boğalar, bir dinlenme sonrasında aynı mesafeye sahip bir atak daha yapmalılar. Bu da yaklaşık olarak 163,20 hedefini veriyor. İdeal olan, bu atağın birinci atakla aynı sürede gerçekleşmesi.

Devam edip, grafikte [Tepe-Dip] bazlı kanallar çizmek istedim, ve çok ilginçtir ki aynı hedefle birebir örtüştü.

Ayrıca, şu an olduğumuz yerde TOBO var gibi gözüküyor. Bildiğim kadarıyla TOBO ya da OBO'ların trendin ortasında gerçekleşmesi onların güvenilirliklerini azaltıyor. Yani bizim durumumuzda pek de hükmü yok. O yüzden etkili bir dayanak olarak ele almayacağım.

Toparlayacak olursak, satmaktan çok almak için gerekçe var. H4 grafikte benim bakış açıma göre ALIM trendinin teyidi 160,050 'de gelecek. Orda zaten bekleyen alım emrim var.

Başka pariteye bakmiycam bu hafta

Herkese iyi hafta sonları - selamlar
    Bekleyen Alım Emri ben uyurken devreye girmiş. Yani ALIM yönündeyim.

Hatta bir tane daha ekleme yaptım.

SL Güncellemesi Yaptım: 159,746

Resimdeki Kırmızı Kutucuk: Trendin bozulması için fiyatın aşağı yönde kırması gereken fiyat bölgesi

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bekleyen Alım Emri ben uyurken devreye girmiş. Yani ALIM yönündeyim.

Hatta bir tane daha ekleme yaptım.

SL Güncellemesi Yaptım: 159,746

Resimdeki Kırmızı Kutucuk: Trendin bozulması için fiyatın aşağı yönde kırması gereken fiyat bölgesi

GBPJPY

Karda Kapanacak Şekilde SL Güncellemesi Yaptım: 160,144

Ekleme yaparak açtığım işlemde risk edilen miktar 50 PİP

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331

Ayrıca, şu an olduğumuz yerde TOBO var gibi gözüküyor. Bildiğim kadarıyla TOBO ya da OBO'ların trendin ortasında gerçekleşmesi onların güvenilirliklerini azaltıyor. Yani bizim durumumuzda pek de hükmü yok. O yüzden etkili bir dayanak olarak ele almayacağım.

Güvenilir olmadığını söylediğim bu TOBO 'da tam tamına (gitmesi gereken biraz mesafe daha var) çalışmış.

Güvenilir desem çalışmaz

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    EURUSD 'de de fiyatı domine eden başlıca 2 Tane AÇI var.

Ve Şu anda alttaki kırmızı trendline'a kadar önü boş görünüyor.

Bu analiz çöp oldu...

Merhabalar

Selim bey ve tüm finansal yatırımcılar..

Gbpusd 1.2050 den açmıştım. Dünde 1.2150 den açtım..

Ortalamam 1.21 oldu. Hedefim 1.1950..

Yeni pozisyonlar için..

Sayfa 67/246 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •