Sayfa 66/246 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 521 - 528 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bütün gün Tank oynicam.

Müslüm Gürses 'ten de efkarlı bir şeyler açıp yük taşicam Avrupa'da.

Bu hafta sonu boyunca Japonya Maliye Bakanının zırt pırt şöyle dediğine eminim: "İkide bir burnum kaşınıyor. Biri beni mi anıyodur nedir...Hayırlara vesile olsun"
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Merhaba,

Herkes etrafta tanklarıyla hafta sonunun tadını çıkarırken, ben başımı eğip, düşüne düşüne volta attım arazide

GBPJPY gelince, yukarı yöndeki trendden gerçekten şüphem yok. Hatta tıpkı altın grafiğindeki gibi bir AB=CD formasyonu yaşanacağını düşünüyorum. Altın derken ne demek istediğimi göstereyim (Grafik tarihi: 24 Kasım):

GBPJPY 'de de muhtemelen aynısı olucak. En diplerden başlamış ve soluğunu 160 'larda almış Boğalar, bir dinlenme sonrasında aynı mesafeye sahip bir atak daha yapmalılar. Bu da yaklaşık olarak 163,20 hedefini veriyor. İdeal olan, bu atağın birinci atakla aynı sürede gerçekleşmesi.

Devam edip, grafikte [Tepe-Dip] bazlı kanallar çizmek istedim, ve çok ilginçtir ki aynı hedefle birebir örtüştü.

Ayrıca, şu an olduğumuz yerde TOBO var gibi gözüküyor. Bildiğim kadarıyla TOBO ya da OBO'ların trendin ortasında gerçekleşmesi onların güvenilirliklerini azaltıyor. Yani bizim durumumuzda pek de hükmü yok. O yüzden etkili bir dayanak olarak ele almayacağım.

Toparlayacak olursak, satmaktan çok almak için gerekçe var. H4 grafikte benim bakış açıma göre ALIM trendinin teyidi 160,050 'de gelecek. Orda zaten bekleyen alım emrim var.

Başka pariteye bakmiycam bu hafta

Herkese iyi hafta sonları - selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Selim bey

Tank ve Müslüm Gürses..

Niye olmasın

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bu gerçekten komikti

Yüksek sesle açıp çalkalicam

Yumurtanın dayanmasını beklediğim işime gece 1 gibi başladım ve sabah 7 de yattım. Daha şimdi yeni uyandım ve bir şeyler yedim.

Düzensizlikte sınırları zorluyorum...

Pozitif bakmanıza sevindim

Sizi böyle çalkalarken düşünmek istemiyorum ama

Lütfen herseyi zamanında yapin

Düzen iyidir..
    Son düzenleme : Dore; 08-01-2023 saat: 16:12.

Piyasa acilsin yazarim yine..

Gorusuruz

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Pembe bulut mu? Allahım sana sığınırım...

Yüzümü ekşitmeden edemiyorum. kızıl bulut olunca, eyvallah. Ama pembe olunca...ne bilim, sevgi pıtırcıkları gibi...

Yazarken bile dişlerim kamaşıyor...
    Var ama pembe bulut. Biz boyamadık ki. Bir daha görürsem çekip resmini yuklicem buraya

Sayfa 66/246 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •