Ben forumda pek yazmıyorum, daha çok okuyorum. Frotoda da Tüpraşta da okudum yazılarınızı. Aynen de dediğiniz oldu

düşecek dediniz diye kötü oldunuz.
Ama yalan olmasın, dekont hatırlamıyorum, göndermediniz de diyemem. Forumda amacım kimin ne yaptığını görmek değil, etraftaki fikirleri görebilmek.
Biraz fanatizm var orası doğru. Ancak yatırım tarzı olarak herkes farklı. Ben beceremediğim için sat al yapamıyorum mesela. Girişimlerim genelde olumsuz olsu, o yüzden beklemek biraz daha kolayıma geliyor. Tabii stresli ve maliyetli bi şey.
Hatta bana da kızmıştınız "nasıl yapamıyorsun o kadar grafik paylaşıyorum hiç mi bakmıyorsun" diye
Tecrübe ve maddiyat meselesi sanırım, zamanla bi şeyler öğreneceğim. Hem korku hem fanatizm. Bende de var hisseye aşık olma durumu... Bazı şeyler bana ders oldu, bakalım bundan sonra akıllanacak mıyım?
Grafikleri bekliyorum Gürsel bey ihmal etmeyin
Başlıkta bazı alıntılar doğrudan kişisel alındı ve karşılık verildi, devamında da gruplaşma oldu ve çatışma çıktı. Her şey iyi güzel ama herkes yatırım mantığına, stratejisine göre haklı.
Ben mesela 10 yıl biriktirsem, sürekli toplayarak ilerlesem, ben de başkasının tekniğine, stratejisine şüphe ile bakarım. Bu gayet normaldi, siz de bu tip yatırıma benzer bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz.
Ancak dediğim gibi kişisel atışmalar tatsız oldu. Siz pek girmediniz bunlara ama sayın @serkalgo biraz daha aktif oldu ve siz iki kişi bi grup ve diğer 3-4 kişi başka bi grup gibi görünüyor.
Ancak sadece görünüyor, kalpler aynı olsa da cüzdanlar farklı!
Ben ben birinin fikrini yanlış buluyorum diye ona düşman olacak, hasım olacak değilim ki

Herkes fikrini paylaşıyor, forumun amacı bu.
Yer İmleri