Sayfa 670/1030 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Üstad peki sadece vadeli mevduat olarak düşünürsek şimdilik günlük de (mesela ing hosgeldin gibi) tutmak doğru olur mu?
    Günlük iyidir, brunson salıncak o kesin! bu hafta için 29 30 görürsen 1 aylık bagla gitsin...ama kesinlikle 32 günlüğü gecme, cünkü faizler ve enflsyon da yüzde 40 50 arasına gidicek! Bunu aylardır söylüyoruz. 40e gidicek diye. Yolu yarıladık. Son 5 yılın birikimi ancak bu rakamlarla boşaltırabilir. Verdiklerimizi geri alıcaz bu yıl. NE DOLAR NE EMLAK VARSA YOKSA FAIZ BU SENE ICIN BOYLE!

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    aptallık olur. yüzde 46 üfe var..yüzde 50e gidiyor enflasyon
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    1 yıl sonra eğer 6 tl olursa yediği kazık yüksek ihtimal yüzde 30 40 olacak!
    Yani doların 7 üstünü görmemesi durumunda yıllık 25 den faizde kalması ki sıfır stopaj var daha mantıklı değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Yani doların 7 üstünü görmemesi durumunda yıllık 25 den faizde kalması ki sıfır stopaj var daha mantıklı değil mi?
    Dolar şuan cok yüksek 3,5 4de ucuzdu ama 6da pahalı. 7de cok daha pahalı...

Brunson salınsın, sonra gevşer 1-2 sene boyunca 6 üstüne atamaz. Faizde kalın 1 sene gözü kapalı. (aylık baglayın) Sonra bakarız.

4.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Sizi doların 7 üstünde kal(a)mayacağını düşündüren ülkede ki ekonomik koşulları bizimle paylaşırmısınız?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Dolar şuan cok yüksek 3,5 4de ucuzdu ama 6da pahalı. 7de cok daha pahalı...

Brunson salınsın, sonra gevşer 1-2 sene boyunca 6 üstüne atamaz. Faizde kalın 1 sene gözü kapalı. (aylık baglayın) Sonra bakarız.
    Eyvallah. Stopaj indirimi 31 Kasım son galiba. Kasım sonunu beklemek doğru olur mu şimdilik günlükte beklesek Kasım sonu gibi yıllık bağlasak stopaj avantajını kaçırmamak için?

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sizi doların 7 üstünde kalmayacağını düşündüren ülkede ki ekonomik koşulları bizimle paylaşırmısınız?

saygılar/başarılar
    Halkın anasını aglatcaklar onu görüyorum. Halkın anası aglarsa kriz gecer. Halkın tepki vermeyeceğini düşünüyorum. Ismet inönüyü konuşur dururlar işte : D

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    parayı çekmek istediğimi söylediğimde beni müdürün çağırdığını söylediler
    ah beni de bir bankada müdürün çağırdığını söyleseler de güzelce ağızlarının payını bir versem...

en son bir gün önceden saat 1330'da para çekeceğimi ve paranın bu saatte hazır olmasını istediğim banka parayı 1430'da hazırlayabilince bankanın altını üstüne getirmiştim. herkes haddini bilmeli, kim çalışan kim müşteri bilinmeli...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. steve hankeyi bloomda faiz artmasın diyen ekonomistlerle bir araya getirsek nasıl bir program olurdu acaba

Sayfa 670/1030 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •