Sayfa 670/1006 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Hesap açma olayı neden kapandı?
    Ben tradestation üzenden IKBR hesabı açmıştım yazın o yol açıksa hala deneyebilir.
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Benim arkadaş kaçırdı IKBR/TD'den hesap açmayı o da yabancı hisse fonu alıyor. Onlara da bir bakın isterseniz.

https://www.investing.com/equities/k...riable-fx-fund

Şu üsttekini almış.

Performans karşılaştırması yaptım baktım VUSA etf 100% civarı getirmiş 5 senede, bu 42% getirmiş (dolar bazında) ama vergi mergi daha az uğraştırır.

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Hesap açma olayı neden kapandı?
    Ben tradestation üzenden IKBR hesabı açmıştım yazın o yol açıksa hala deneyebilir.
    Ytd
    Gri liste olayindan sonra kapandi benim bildigim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben qnbde hesap acarken yurtdisi alim icin bunu arastirmistim. Varliklar bir havuz hesapta qnb adina saklaniyor.
    Sizi taniyan kimse yok yurtdisinda.
    Qnb alt hesaplarda gorunuyor adiniz.
    Bu durumda qnb tek muhatap.
    Yerli aracilarin hepsinde durum budur.
    Yabancilarda acarsaniz hesabi olasi bir olum durumunda varisler cok ugrasabilirler.
    Syg,
    İşte o yüzden aracı kurumun sağlam olması çok önemli.
    Bir sabah kalktığımızda kepenkleri indirmiş olursa o menkul kıymetlere ulaşmamız çok zor olur.

4. O kadar yüzsüzleştiler ki,
    Bu kadarını ben bile beklemiyordum...

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Eksi de pek iyi seyler yazmamislar sanki IKBR icin

https://eksisozluk.com/entry/129481419

Midas daha iyi bir secenek olabilir mi acaba ? IKBR bizlerin hesap acmasina kapandiysa eger pek de fazla secenek yok gibi. Diger yerler cok pahali gozukuyor.
    Bunu yazan adam ne dediğinin farkında değil.

Doğru, düşük komisyonlu brokerlar sizin ne alıp sattığınızı balinalara bildirirler ama aylık 1000-2000 dolarlık 2-3 işlem yapanlara bunun bir zararı olmaz.

O yazının altında niye saçmaladığını anlatan başka bir entry olması lazım. Yazıldığı gün okumuştum. Yazıyı yazan kişi Midas ya da banka çalışanı olabilir. Ben memnunum IKBR'den. Bugün 500 dolarlık XOM aldım komisyon 34 cent. Hadi bundan iyisini verebilecek olan varsa buyursun ona geçelim.

IKBR'yi beğenmeyenler ne idüğü belirsiz merdiven altı borsalarda ya da al-sat başı 15-20 dolar alan bankalarda takılsın.

ytd

6. Yurtdışı hisse başlığında aylar önce birisi Midas'ın arayüzünü paylaşmıştı. HTML bilen lise öğrencisine yaptırılmış gibi duruyordu. Kafalar fazla karışmasın isteniyorsa bir avantaj olabilir bu tarz UI.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bunu yazan adam ne dediğinin farkında değil.

Doğru, düşük komisyonlu brokerlar sizin ne alıp sattığınızı balinalara bildirirler ama aylık 1000-2000 dolarlık 2-3 işlem yapanlara bunun bir zararı olmaz.

O yazının altında niye saçmaladığını anlatan başka bir entry olması lazım. Yazıldığı gün okumuştum. Yazıyı yazan kişi Midas ya da banka çalışanı olabilir. Ben memnunum IKBR'den. Bugün 500 dolarlık XOM aldım komisyon 34 cent. Hadi bundan iyisini verebilecek olan varsa buyursun ona geçelim.

IKBR'yi beğenmeyenler ne idüğü belirsiz merdiven altı borsalarda ya da al-sat başı 15-20 dolar alan bankalarda takılsın.

ytd
    Bastir Patrick..

Daha iyisi yapilana kadar en iyisi IBKR dir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bastir Patrick..

Daha iyisi yapilana kadar en iyisi IBKR dir.

Syg,
    Td de güzel. Denemedim ama okuduklarımdan anladığım aşağı yukarı aynı ikbr ile. Eksi yönü öbür borsalara erişim yok. Abd ile sınırlı seçenekler diye hatırlıyorum. Midas da bu ikisinden birini kullanmıyor mu ztn altyapı olarak?

Benim td ya da ik de işlem yapma seçeneğim olmasaydı ya fon alırdım ya midas'ı denerdim ama fon önceliğim olurdu. (Daha güzeli ib'nin açılmasını beklerdim) Midas daha çok yeni önce bir kendini ispatlasın bakalım. Bankaları zaten direk geç. Yıllar önce qnb'e sormuştum, hesap büyüklüğü için 25bin dolar alt limit, alsat için 25 dolar komisyon demişti. Halihazırda milyoner birisi için sıkıntı olmaz ama küçük miktarlarle girip yavaş yavaş büyümek isteyen birisi için büyük miktarlar bunlar. Zengin olmak isteyenleri istemiyoruz, zenginsen gel diyor vatandaş. zengin olan adam da TC bankası ile niye uğraşsın gider schwab ile ya da ne bileyim goldman ile görüşür.

Ytd

Sayfa 670/1006 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •