Terbiyesizlik de karşı cinse ilgi duymak değil, duyduğu ilgiyi uluorta her zeminde en sansürsüz bir şekilde zikretmeyi matah bir şey sanmasıdır...
Terbiyesizlik de karşı cinse ilgi duymak değil, duyduğu ilgiyi uluorta her zeminde en sansürsüz bir şekilde zikretmeyi matah bir şey sanmasıdır...
Valla ben yeni neslin bilinçli olarak aptallaştırıldığını düşünüyorum.Eğitim sistemimiz zaten bize ait değil.Milli eğitimin danışmanları var,onlar da milli falan değil.Yeni nesilden bir halt olmaz.Zavallı bir durumdalar,okulları bitiriyorlar,boşa gitmiş bir eğitim süreci sonunda işsizlik ekonomik sorunlar falan ,bu nesil survıvor modunda olacak,ben cidden üzülüyorum hallerine,çok ama çok kötü zamanlarda büyüdüler.Elde telefon twitter,face,insta şu bu binlerce subliminal mesaja maruz kalmış beyinlerden bir halt olmaz.
1. Herkeş herkeşi annıyamaz
2. Annamak möhim deyil bağzı şeyler çıkma akıllan olmaz çakma akıllan olur bak ama
Neyse ben kaçanzi byebye
Başka moruklar arada gelirse yazarsalar
Ben yokkene
Matriks filminde neo yu yok etmeye gelen
Takım elbiselilerdir onlar
))
Anlayabildinmi Tınaz?
Tınazım kendini geliştirmen için reçete
Günde yedi saat on dakka beni okuyacan
Sayın hakem
Digi dunyadayız
Gelişim okula gitme demek değil
Sn moruk bu yeni nesil o dünyanın kapısında beklerler içeri giremezler.İnsta,face twıtter falan bunun için var.Asıl digi dünyaya girilmesin diye bekçi bu siteler sn moruk.Bizim Z kuşağı kapıda bekler,asla içeri giremez bence.Çok zeki olmalarını geçtim bu saçma sapan eğitim sistemi sonunda zekaları normal kalıyor mu onu bile araştırmak lazım.Analitik düşünce,araştırma ,eleştirme falan bunlar bizim Z kuşağına uzak bence.
Yer İmleri