Sayfa 674/748 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Kuru meyve ihracatındaki Pazar payı inanılmaz gerçekten. Özellikle alınan Tomra'dan sonraki artış dikkate şayan....

Kaliteli ürün 1. önem konusu odluğu için satışlar Türkiye fiyat ortalamasının üzerinde yapılıyor.

Ben 3. nesil akçadan umutluyum. Sadece hesap verilebilirlik, şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkelerine dikkat etsinler yeter
    osman akça tarım menderesle birleşse inanılmaz güzel olur.. umarım enerjilerdeki gibi ilerde bu konuda da bir gelişme yaşarız..

2.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    hangi konuda sn minikyatırımcı sonuçta bu 5 kolu olan şirket
    konsolide özellikle tekstil tarafı diyelim..

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    buna hazırlık yapmak gerekiyor.. özellikle elektrikle bağlatılı sektörlerde rüzgar devam edecek.. en büyük dış ticaret açığı kaynağı enerji.. bugün panel diyoruz ama panelin bileşenlerin çoğu ithal, rüzgar tribünlerinin çoğu ithal,
    tarım önemli.. tarımda ihracat daha önemli.. tarımsal ihracatta katma değerli ürün çok daha önemli..

domatesle salça veya ketchap satmak çok farklı..

alarkonun yakın zamanda tarım tarafını tamamladıktan sonra, gıda tarafına yükleneceğini düşünüyorum.. gıdada da tam entegre bir yapı oluşturacaklardır.. herkes gözden kaçırıyor gıda kısmını.. herkes tarıma odaklı.. gıda tarafı için enterasan işler bizi bekler

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    konsolide özellikle tekstil tarafı diyelim..
    akça holding özbekistana yatırım yapıyor.. şirket bile ülkeden ihracatın geleceğini demekki net göremiyor.. biraz toparlar ama 20m nevresim satışları artık zor daha az ve karlı satış olacak.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Üstadlar hedef kısa da sizce ne olmalı . Teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by amatortrader Yazıyı Oku
    Üstadlar hedef kısa da sizce ne olmalı . Teşekkür ederim
    Kısa uzun vade bizim hedeflerimiz var ama bizim hedeflerin anlamı yok.

Tahtayı patron yönetiyor.
    Farkında iseniz başka hisselerde gelse 3-5 gün tavan yaptıracak haberlerin bile bir gün olumlu etkisi olmuyor.

Tahta tamamen baskı altında
    Patrondan başkasının sözü geçmiyor çok belli.
    60 milyon hisseyi 20-30 liradan alacak güçte spekülatör yok piyasada. Patron da bunu kullanıyor.

Ya satıp kurtulacaksınız, ya da patronun keyfi gelene kadar sabredeceksiniz.
    2022 de 1 milyar kâr açıkladığında bile hakkı ile yükselemedi hisse.

Ben sabredenler tarafındayım.

7. aynen öyle.. fiyat hareketlerine ben de hakim pay sahibinin yön verdiğini düşünüyorum.. fiyat üzerindeki kontrolü kaybetmemek için de sahip olduğu imtiyaza rağmen diğer adi payları satmıyor.. yeni 3.neslin iş başına geçmesini bekleyeceğiz.. yanlış bilmiyorsam 4 tane çocuk var iki aileden.. bunlar illaki bir pay sahipleri sözleşmesi yapacaklardır..

20 senedir herhesi bıktıran bir kağıt..

Hisse fiyatının bu kadar ucuz olmasına rağmen aracı kurum ve yatırım şirketlerinin hiç birinin şirket hakkında rapor yazmaması, tavsiye listelerinde yer almaması da ilginç aslında.
    Yüzde 10-15 yükseliş hedefleriyle şirketler analiz edilip tavsiye listelerine konuyor. 2.40 FK ve 0.56 pddd ile mndrs ise görmezden geliniyor.
    Neden Acaba?
    Üstelik MNDRS aylardır yıldı pazarda işle görmesine rağmen

Sayfa 674/748 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •