Sayfa 674/1011 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Twitter da çok cesur gençler var,ben böyle bir grafik çizemezdim hatta hayal bile edemem.

https://twitter.com/profesortow/stat...48382310105090

YTD
    Grafiğe Lozan bitince madenleri çıkaracağız yazmayı unutmuş hazırlayan arkadaş. Sevabına hatırlatsın biri....

2. Alkole boşa para harcıyoruz... Mis gibi kafa var millette....

3. BBHT'de söylenene göre, şirketler üretim için malzeme almak üzere dolar alıp hesabında tutunca banka TL kredi vermiyormuş.

Bu uygulamalar 20 yıl önce olsa durum farklı olurdu, seçime az bir süre kala politika değişikliği stabilizasyon yapmaz bence. Sürekli kontrol edilen alanlardaki açıklar için yeni mevzuat çıkarılmak durumunda kalınıyor.

Bir ara Türkiye dış ticarette en önde gelen ülkelerden deniyordu, yani dış ticaretin milli gelire oranı olarak, o yüzden dolar kuru faizden çok daha önemli bece.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Doların düşmesi için milletin panik olması lazım, yani eldeki doları satamayacağız paniği olması lazım ki çok çok zor bir ihtimal.

Obama, hatırımda doğru kaldı ise aynı anda 3 ayrı yerde büyük savaş yapabilecek kapasitemiz var diyordu.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Grafik çizebilecek kadar işin içinde, dedikleri olursa ne olabileceğini hayal bile edemeyecek kadar işin dışında.
    Yazık gerçekten, siyasi gözlükleri çıkarıp bakamayan hep kör kalacak.

Sn.Zinedrimed,Bu grafiği burada paylaştığımda borsa 1.23-1.25 usd.cıvarında idi,O gün için hayaldi ama gerçek oldu.
    Orjinalinde renkli çizgiler yoktu (kırmızı kutu hariç) ben sonradan tadilat yaptım.
    Dolar grafiğine bende katılmıyorum, hele ki dolar 7 tl olursa asgari ücret 1.200 dolar olur.
    Bu grafiğide Twitter dan alıntılamıştım,artık anonim oldu.(sahibi hakkını helal etsin)

YTD

Seçime kadar hepimiz kalpazanız abi..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Sn.Zinedrimed,Bu grafiği burada paylaştığımda borsa 1.23-1.25 usd.cıvarında idi,O gün için hayaldi ama gerçek oldu.
    Orjinalinde renkli çizgiler yoktu ben sonradan tadilat yaptım.
    Dolar grafiğine bende katılmıyorum, hele ki dolar 7 tl olursa asgari ücret 1.200 dolar olur.

YTD
    Çok iyi hatırlıyorum abi.
    Her zaman söylüyorum, buradakiler özellikle hisseciler için idolsünüz.
    İyi hafta sonları.

8. Toyota, Hyundai, Mercedes, Unilever, P&G yüzlerce yabancı firma var, muhtemelen bunlara TL kredi pek verilmiyordur diye düşünüyorum.

Sayfa 674/1011 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •