Sayfa 676/1005 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop LI

ViopLI

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek, atamalarda sıkıntı yaşıyor; teklif götürdüğü 3 isim görevi reddetmiş

Şimşek, sorunların ağırlığından başka, atamalarda da sıkıntı yaşıyor.
    Şimşek in görev teklif ettiği tecrübeli ve yetkin üç isimin görev kabul etmediğini dün öğrendim.
    Bunlardan biri Bakan Yardımcılığı görevini kabul etmemiş. Diğer ikisi üst düzey kurum yöneticiliğini

Sebep mesuliyet almaktan çekinmek değil¦
    Sebep, Şimşek in yetki alanı ve görev süresi hakkında tereddütler olması

https://bankadunyasi.com/taha-akyol-...evi-reddetmis/
    Seçim öncesi kendisi de görevi 2-3 kere ret etmişti. Hatta birinde arka kapıdan çıkıp gitmişti.
    Hatta reisin kazanmasını kendisi de beklemiyordu ve rahattı.
    Reis kazandıktan sonra, ne görüşüldü bilinmez görevi kabul etti. Tabi öncesinden bir hazırlık yapılmadığı için, ne bir ekip oluşturuldu ne de uygulanacak politikalar belirlenmiş.
    Şimdi ise anlaşılan çalışmalar son hız devam ediyor.
    Durum değerlendirmesi yapılıyor, ekip oluşturulmaya çalışılıyor.
    Önce kuru bir salalım nereye gidecek diye denediler. Baktılar anında % 8 artış oldu, eskiden olduğu gibi müdaheleye, döviz yakmaya devam edildi.
    Halen kur tutuluyor. MB faiz artırımı gündemde ama reis ona ne ölçüde onay verecek belli değil.
    Diğer yandan faiz artırılsa dahi döviz ihtiyacı devam ediyor.
    Sonuç; yüksek faiz yüksek kur.
    Son düzenleme : EGEDUK; 17-06-2023 saat: 15:34.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek, atamalarda sıkıntı yaşıyor; teklif götürdüğü 3 isim görevi reddetmiş

Şimşek, sorunların ağırlığından başka, atamalarda da sıkıntı yaşıyor.
    Şimşek in görev teklif ettiği tecrübeli ve yetkin üç isimin görev kabul etmediğini dün öğrendim.
    Bunlardan biri Bakan Yardımcılığı görevini kabul etmemiş. Diğer ikisi üst düzey kurum yöneticiliğini

Sebep mesuliyet almaktan çekinmek değil¦
    Sebep, Şimşek in yetki alanı ve görev süresi hakkında tereddütler olması

https://bankadunyasi.com/taha-akyol-...evi-reddetmis/
    Yazın kenara nesibe aydının kızı burcu aydın ve ilhan hatipoğlu bakan yardımcıları. Öyle herkese teklif falan yok. Getireceği adamlar belli
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün yazmıştım...

Hayaldir..

Bıst100 ün 5200-5300 desteğine yakın pullback yaptığını düşünüyorum...sonra GOGOGOGO formasyonu...hedef 6500 üzeri...

Sonra küresel düşüşle beraber...-%30 luk düşüş...(5.200 altında kalıcı olursa bu yorum çöp olur...)

Problem yok..Bekleriz..VİOBLA DEVAM....

Kışın kırk gecede bir gece çok kar yağarmış.Tavşanlar o gün dışarı çıkarmış.Avcı o günü beklermiş.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Teknik bu ama bir de gerçekler var..yani gelecek hafta 9 günlük tatilden önceki hafta...Kredi maliyeti yüksek..Risk almak istemeyenlerin de etkisiyle satışlar beklerim...

Ben kaçar..Bol şans.
    Pullback yapmış gibi.Bu bıst30 da daha güzel oluşmuş.

5200 altında kalınmadıkça gogogogo....olsun 6500 .Bakkal hesabı bıst30 : 7.300 üzeri olur..VİOB makasla 7.700 ve üzeri olur..Kimseyi kırmayalım 8.000 diyelim,düz olsun..

Oradan KALLAVİ-AGRESİF shortları geçirelim...Aha yazıyorum: oradan açacağım shortlar tradelik olmayacak..Min. 1500 -2.000 puanlık olur.. 8.000 de 2.000 puan ne ki? .Misal Ocakta yaptığımız gibi(oradan iyi ekmek yedim)...

O zamana kadar viob da long-short devam..

Neyse; biraz ciddiyet biraz muhabbet...Ankara da yağmur yağmayan nadir bir gün..Çıkıp gezelim...
    Son düzenleme : ABKA; 17-06-2023 saat: 18:14.

LÜBNAN'ı okudukça..
    kenarda, köşede(asla bankada değil!) döviz tutmanın zamanı geldi galiba..

1usd= 15.000 Lübnan parası resmi,
    1usd= 93.000 gayriresmi..

günde 3 saat elektrik..... paran varsa, jeneratör ile, o da 17 saat ..çift jeneratör olmalıymış..

Lübnan Merkez BAnkası Bşk. hakk. uluslararası tutuklama kararı çıkarılmış...

yaz yaz bitmez... YAkındır,biz bize benzeriz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Parayı banka dışında nasıl koruyabiliriz ki?

Misal 50.000 doları evde mi saklayalım?.Bu bana çok güvenilir gelmiyor.

Bankada ki kiralık kasa işinden hiç anlamam.Onu tavsiye eder misiniz?

BANKA DIŞINDA NASIL GÜVENLİ ŞEKİLDE SAKLANABİLİR?.Varsa bir yolu bilmek isterim.

Zaten doların varsa bankaya bir gün önceden haber vermen gerekiyor..Bu bile borsada uygun yerden almamama sebep olmuştu.

Canımı sıkmıştı...diğer olayları düşünmek istemiyorum.

LÜBNAN çok uç bir örnek. Nufusu; 5mil.-------- küçük bir ülke(KONYANIN çeyreği büyüklüğündedir)).Onunla ülkemi asla aynı yere sokamam.TC ,dinamik ve büyük bir ülkedir.Her zaman krizden çıkma tecrübesine sahiptir..
    Son düzenleme : ABKA; 17-06-2023 saat: 18:32.

Bankalara(Lübnan'da) para yatıran yok çünkü paranıza el konuluyor.
    Tüm bu sebeplerle Lübnanlılar, yastıkaltı paralarıyla kendi aralarında bir dolar ekonomisi oluşturmuşlar.
    https://gazeteoksijen.com/yazarlar/n...-savasi-181311

7. Arkadaşlar haftaya faiz kararı haftası olduğu için borsa da nasıl bir hareket bekliyor sunuz sizce sert düşüş olur mu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar haftaya faiz kararı haftası olduğu için borsa da nasıl bir hareket bekliyor sunuz sizce sert düşüş olur mu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sert bi yükseliş olur seçim bittikten sonra bunu fiatlıyoruz zaten faizler artacak enfalsyon düşecek teorisine geri deönüş gerisi sana kalmış dövizini satıp faizemi yatırırsın o senin karar vereceğin bir şey.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 676/1005 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •