Sayfa 676/1000 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aman aman egolu adam Allaha yakın bize uzak olsun.Hele burada tanımadığın bilmediğin kişilere yapıyorsan o daha enteresan.
    İnternet sanal dünya-yalan dünya..
    Bende bazen ruh halime göre ve kişiye göre gıcıklık yapıyorum...bam teline hafifçe tıklıyorum...gerçek hayatta asla yapamam/yapmam...neyse, ego oluyor bazen..

2. ABD'de üretici enflasyonu ekimde yıllık bazda beklentileri aştı

ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), ekimde aylık bazda yüzde 0,2 ile beklentilere paralel, yıllık bazda yüzde 2,4 ile tahminlerin üzerinde arttı.

ABD Çalışma Bakanlığı, ekim ayına ilişkin ÜFE verilerini açıkladı. Buna göre, ÜFE, ekimde bir önceki aya kıyasla yüzde 0,2 yükseldi.

Piyasa beklentilerine paralel artış kaydeden ÜFE, eylülde yüzde 0,1 artış göstermişti.

Üretici fiyatlarında yıllık bazdaki artış ise ekimde yüzde 2,4 oldu. Üretici enflasyonunun geçen ay yıllık bazda yüzde 2,3 olacağı öngörülüyordu. ÜFE, eylülde yüzde 1,9 yükseliş kaydetmişti.

Değişken gıda ve enerji fiyatlarını içermeyen çekirdek ÜFE de ekimde aylık bazda yüzde 0,3 ve yıllık bazda yüzde 3,1 arttı.

Aylık bazda piyasa beklentisine paralel gerçekleşen çekirdek üretici enflasyonunun yıllık bazda yüzde 3 olacağı tahmin ediliyordu.

Çekirdek üretici fiyatları, eylülde aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 2,9 artış kaydetmişti.

ÜFE, üretimde kullanılan girdilerin fiyatlarını ölçerek nihai ürün fiyatlarına ve manşet enflasyona ilişkin ipuçları veriyor. ABD Merkez Bankası, ÜFE de dahil tüm enflasyon göstergelerini takip ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3. kapanış 9426 üzeri yaparsa 240 dk yukarı kamayı kıracak beni graflarda ama hacim zayıf .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Halkbank'ın 2024 yılı 9 aylık konsolide net karı 15.056.329.000 TL (2023/9 aylık: 10.432.370.000 TL)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bireysel Kredi veya Kredi Kartı Borcundan Dolayı Yasal Takibe İntikal Etmiş Kişi Sayısı 2024 Yılı Eylül Ayında Bir Önceki Yılın Aynı Ayına Göre Yükseldİ-TBB

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi Negatif Nitelikli Bireysel Kredi ve Kredi Kartıi Eylül 2024 verilerini açıkladı.
    Kuruluştan konuya ilişkin yapılan açıklama aşağıda bulunuyor:

Bireysel kredi veya kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı
    2024 yılı Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yükseldi.
    Ocak- Eylül Dönemi Gelişmeleri:
    Bireysel kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı 2024 yılı Ocak-Eylül
    döneminde 1.035 bin kişi iken; aynı dönem için bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe
    intikal etmiş kişi sayısı ise 856 bin kişi oldu.

2024 yılı Ocak-Eylül döneminde, bir önceki yılın aynı ayına göre bireysel kredi veya bireysel
    kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı yüzde 43 artarak 1.396 bin
    kişi oldu.

Eylül 2024 İtibariyle Negatif Nitelikli Bireysel Kredi Bakiyesi:
    Risk Merkezi verilerine göre, Eylül 2024 itibarıyla bireysel kredi kartlarını da içeren bireysel
    kredilerde tasfiye olunacak alacaklar bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 139 artış ile 102
    milyar TL oldu.

YTD

6. Her 100 puanda bu kadar debelenecekse işimiz iş.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İnternet sanal dünya-yalan dünya..
    Bende bazen ruh halime göre ve kişiye göre gıcıklık yapıyorum...bam teline hafifçe tıklıyorum...gerçek hayatta asla yapamam/yapmam...neyse, ego oluyor bazen..
    Ben sanal dünyaya uygun değilim.
    İzmir'e az biraz yakın olsam yada yolum düşse sizi ziyarete gelirdim sn nohut ağabeyim.(tabii izniniz olduğu takdirde )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben sanal dünyaya uygun değilim.
    İzmir'e az biraz yakın olsam yada yolum düşse sizi ziyarete gelirdim sn nohut ağabeyim.(tabii izniniz olduğu takdirde )
    Yavuz izine gerek yok,yolun buralara düşerse buyur gel beklerim...

Sayfa 676/1000 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •