formasyon en tepede bir tarafa kýrýlýcak iyi oynayan kazansýn
bugun yarýn benim grafta
formasyon en tepede bir tarafa kýrýlýcak iyi oynayan kazansýn
bugun yarýn benim grafta
Bist100 düþeni kýrdý ama bist30 hala kýrmadý...
Ýzlemek lazým onu.
Çünkü bu hisseler ile yukarý alacak alýrsa
10500.üstü kapanýþ lazým
Ýki hafta önce Konya'da kuþ gribi görüldüðünü anýmsatan Afyon, þu ifadeleri kullandý:
"Bu, kuþ gribinden kaynaklanan bir sorun olmadý. Üretim devam etti, piyasaya yumurta sevki hiçbir þekilde aksamadý. Bazý tüccarlar bu durumda yeni tedarikçi aradý. Yeni tedarikçi arayýþýnda piyasada bir algý oluþtu. Bu durum sadece o bölgenin alýcýsýna özeldi. Fýrsatçýlar bunu genele yaymaya çalýþtý. Yumurta bulunamýyor diye arayýþa giriyormuþ gibi yaptýlar. Þu an herhangi bir sýkýntý yok. Bütün taleplere cevap verebiliriz. "
Afyon, "tüccarlardan kaynaklý olarak piyasada kötü bir hava oluþturulmaya çalýþýldýðýna" dikkati çekerek "Yumurta üretiminde bir sýkýntýmýz yok. Fiyatlarýn arttýðý söyleniyor. Bu bahsedilen artýþ, üreticiden kaynaklý deðil. Yumurta üretiminde bir düþüþ yok. Marketlerde makas açýldý. Fiyat artýþlarý yumurta üretimiyle alakalý deðil, oluþturulan algýdan ve marketlerdeki fiyat makaslarýndan kaynaklý." diye konuþtu.
Þu an özel üretim olmayan yumurtanýn fiyatýnýn ocak ayýyla ayný seviyede olduðunun altýný çizen Afyon, bir koli yumurtanýn 140 lira düzeyinde olduðunu söyledi.
- "Yüksek fiyatlara tüketicilerimiz itibar etmesinler"
Banvit son bilançodan sonra çakýldý.
YTD
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Bugunkü hareket výop tarafýndaki pozisyonlara göre dönüyor benim gördüðüm.
Adam öyle bir yerde indir bindir yapýyorki sadist![]()
Yer Ýmleri