Bear_Bull
@BearBull26
kademeye lot gelmiyor ben napam...
piyasadan aldırsam viop.. 500 puan her işleme garanti giriyo (makas ). 300 işleme sen düşün.
sistem istediği kadar kar etsin.. batırır piyasadan alınca.
bırak birkademecik pasife girdiğim kademeyi.. aktife girdiğim lot gelmiyor. şahitsin
yoksa voliyi vurduracak sistem var - yabdık.
5 gün denedim bende aynen senin gibi dedim koyarım böyle işe.
ama abi kademe lot gelse varya.. pivv....
köşeyi öyle böyle dönmeyecektim.
![]()
ğoza bende var.
satışını falan bilmem de bu kaat geçen sene ağustosta falan bu fiyataydı.
enfilasyon içün bile acık gitmesi lazım gibi geliya bağa.
Türkiye'nin gözü orada! Kuduz nedeniyle karantinaya alınan mahallede arbede: Gözaltılar var
Türkiye gözünü Şanlıurfa'ya çevirdi! Sokak hayvanları tarafından 4 vatandaş ısırıldı ve köpeklerde kuduza rastlandı. Valilik iki mahalleyi karantinaya aldı. Sokak köpeklerinin toplatılması üzerine hayvan savunucuları muhtarlık önünde eylem yaptı ve karantinadaki mahalleliyle hayvan savunucuları arasında arbede yaşandı. Ekiplerin müdahale ettiği olayda 3 kişi gözaltına alındı. Öte yandan kuduz köpekleri Şanlıurfa'dan Ankara'ya taşıyan ve dün gözaltına alınan Buket Özgünlü tutuklandı
Millet tasarruflarını nerede değerlendireceğini şaşırdı
VOB yapma batarsın
SPOT yapma kayarlar
ALTIN alma koyarlar
DÖVİZ alma sokarlar
Ee ne kaldı geriye faizlerde ufak ufak düşüyor
Herkes yastık altına aq.
[QUOTE=sindoma53;6830930]
Teknik haberden önce gelir.O zaman bir anlamı olmaz...IMF den 100 milr. kredi gelirse 10.000 destek olur..Ama 11 EYLÜLL olayı olursa 10.000 tutmaz,demek bir analiz değildir...BUNU ZATEN DEDEN DE BİLİR...
Haberlerin gidişatına göre yorum değişiyorsa oradan asla para kazanılmaz.ORADAN ANCAK BOFA kazanır...
3.10 dolar tam olarak 10.500 oluyor..Oradan full hisse aldık...stoploss var mı?
Kaç saat bekleyeceğiz..bunlar yok..
Ciidiyim bu mantıktan asla para kazanılmaz..Bunu ben ve değerli arkadaşların yıllarca bizzat test etti.
Yer İmleri